-1.2 C
София
понеделник, декември 4, 2023

Ето кой отпада тази вечер от „Игри на волята“

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Световната шампионка по самбо Мария Оряшкова получи номинация за елиминационната битка в петък след провала на Старейшините. Тя ще се изправи срещу бизнесмена Мартин Николов – Елвиса и само един от тях ще продължи напред в “Игри на волята”.
До номинацията на Оряшкова се стигна след като беше посочена от голяма част от племето като най-слабото звено на битката. По време на съвета обаче стана ясно, че при Старейшините има привидно несъществуваща мъжка коалиция между Момчил Василев, Красимир Дунев и Михаил Кръстев.

Между съплеменниците прехвърчаха взаимни обвинения, а по средата на всичко беше Денислава Велкова. Тя избра да не подкрепи жените в племето и също гласува за Оряшкова заради близостта си с Михаил.
Битката между Оряшкова и Елвиса ще бъде една от най-драматичните в сезон 5. Те отново ще трябва да разчитат на близките си хора в племето, за да се възползват от голямо предимство в елиминационния двубой. 
Репортер на БЛИЦ научи и каква ще бъде развръзката след този дуел. За съжаление на голяма част от зрителите, тази вечер от Арената ще си тръгне Мария Оряшкова, а Елвиса ще продължи напред в състезанието.

Проверка по рама

Той ще ходи всеки път на елиминации и ще отстрани още Денислава и Виолета, които ще си намерят майстора точно от него. Но все пак Мартин остава трети в състезанието, а Момчил и Рълев се борят за първото място./show.24-chasa.eu
Блиц

Статията Ето кой отпада тази вечер от „Игри на волята“ е публикувана за пръв път на ШОУ !.
Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ