18.8 C
София
сряда, юни 7, 2023

Ето коя голяма певица ще вземе мястото на Галена в „Гласът на България“ СНИМКИ

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Голяма част от досегашните ментори в „Гласът на България“ не желаят да продължат да работят във формата, а продуцентите на музикалното шоу се видяха в истинско чудо да намерят достойни заместници на Любо Киров и Галена. 
Иван Лечев е единственият, който не пуска стола си в шоуто. Той няма особено много ангажименти извън формата и изявите и парите от там са му добре дошли. Дара също остава да журира и този сезон.

Поп дивата Мария Илиева става част от треньорския състав в предстоящия десети сезон на „Гласът на България“, който ще превземе тази есен ефира на bTV.
Вокален майстор, автор и продуцент, тя е сред най-успешните и награждавани български артисти за последните повече от 20 години – с ярък, характерен глас, забележителен талант, автентичен стил и обаяние. Мария Илиева сяда в престижното треньорско кресло на „Гласът на България“ в един от най-силните моменти от своя живот – тя е зряла, мъдра, успешна и уверена, готова да дава от всичко това на новите гласове, които ще се включат в музикалната надпревара този сезон.
Соловата кариера на Мария Илиева започва през 2001 г. с хит-сингъла „Лунен сън”, който директно я изстрелва на върха на всички музикални класации у нас и остава там за следващите 20 години. Само част от хитовете в супер успешната й, дългогодишна музикална кариера са – „Нищо”, „Сама”, „Нека вали”, „Всичко”, “I Like”, Alright (с Любо Киров и „Те“),, „Играя стилно“, „Остани тази нощ“, „Крадена любов” и „Чуваш ли ме” (с Графа) и много други. Най-новият страхотен сингъл на Мария Илиева носи името „Любов” и е първият изцяло авторски проект на певицата.

Проверка по рама
„Влизам като дебютант в 10-ия сезон на „Гласът на България“, но ще изляза като победител! Моят глас е моята запазена марка. Аз знам какво търся и нямам търпение да го открия!”, заявява уверено Мария Илиева на прага на новия сезон на обичаното музикално шоу.

Тази есен “Гласът на България” ще отбележи своето десето издание в ефира на bTV. Юбилейният сезон на рейтинговото предаване обещава още повече изненади, емоции и обрати във всеки един от етапите, както никога досега. Надпреварата между треньорите и между самите участниците ще бъде наистина оспорвана, битките ще са епични, а победата – само една! Победителят в музикалното риалити ще грабне наградата от 50 000 лв. и титлата „глас на България“, а кой ще бъде той – зрителите ще разберат тази есен по bTV.

Очаквайте съвсем скоро да ви съобщим и четвъртия член на журито, като този сезон ще мине без представител от попфолк жанра./show.24-chasa.eu
 

Магазин за Акумулатори

Блиц
Статията Ето коя голяма певица ще вземе мястото на Галена в „Гласът на България“ СНИМКИ е публикувана за пръв път на ШОУ !.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ