21.4 C
София
събота, септември 23, 2023

Евгени унижи Валерия заради много пари с това ВИДЕО с друга красавица пред цяла България

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Сагата около последния „Ерген“ Евгени и избраницата му Валерия продължава с пълна сила, въпреки че финала на шоуто отдавна е минал, а новия вече чука на вратата.
Дали са заедно, дали са разделени, театър ли играят – това са въпросите, които най-често се задават за тях в социалните мрежи. И не без основание. В скорошно тв интервю Евгени отговори положително на въпрос заедно ли са с Валерия. Само че това, което показа тези дни, издава, че не тя е най-голямата му страст.

„Ергенът“ Евгени най-накрая призна заедно ли са с ВалерияПроверка по рама
По думите на пианиста, той се наслаждава и вълнува от мъркане, но не на годеницата си Валерия, а на двигателя на друга красавица – „Мазерати“. Новата си кола той паркира на брега на морето, а от багажника вади елегантно електронно пиано, на което да свири на фона на залеза.

Раздяла ли?! „Ергенът“ Евгени и Валерия се топнаха на бургаски плаж, а после… ПАПАРАШКИ СНИМКИ

„Красив залез, музика, море, бриз и мъркане на двигател. Въпросите какво му трябва на човека стават реторични…“, пък пише под кадрите той.
Видеото е разпространено в социалните мрежи и на профилите на представителите на луксозната марка в България. Новата кола на Евгени е част от договора му с „Мазерати“ и очевидно той я изплаща с подобни рекламни публикации в социалните мрежи. Както е видно още, клипчето е и негласен коментар на отношенията на Евгени и с избраницата му от шоуто Валерия.

Изненада! „Ергенът“ Евгени пожела нещо много неочаквано на новия СНИМКА

Магазин за Акумулатори

Сякаш му е далеч по-добре да чувства свободата си, отколкото да го играе влюбен до уши в любителката на кучета. Къде свършват договорните отношения между Евгени и Валерия и кога ще свалят окончателно картите, предстои да стане ясно съвсем скоро.
Междувременно новият ерген Алек Младенов бе изловен от папараци на плажа, но не на някой екзотичен остров, а на Арапя, което отново подсили слуховете, че всъщност е представян умишлено като преуспял предприемач. По време на почивката му компания му правеше Наум Шопов./show.24-chasa.eu

Блиц
Статията Евгени унижи Валерия заради много пари с това ВИДЕО с друга красавица пред цяла България е публикувана за пръв път на ШОУ !.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ