13.8 C
София
събота, септември 30, 2023

ЕВРОПА ГРЪМНА: „Срам“! ВСС взима главата на Гешев, докато разследва „Барселонагейт“ (ЛИНК)

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Статия в една от най-влиятелните медии в Брюксел – „Юрипортър“, разгроми Бойко Борисов, ГЕРБ и продажния Висш съдебен съвет. Заглавието на статията е: „Срам! ВСС взима главата на Гешев, докато той е в Страсбург за „Барселонагейт“.
Две седмици след като поиска имунитета на бившия премиер Бойко Борисов заради къщата в Барселона, главният прокурор на България Иван Гешев ще бъде изслушан в Европарламента в Страсбург за тъй наречения скандал „Балселонагейт“. Това ще се случи на 13 юни.

Очаква се той да даде доказателства за схема за пране на пари, реализирана от Борисов.Гешев вече поиска имунитета на бившия премиер, но той страхливо отказа да го даде, пише „Юрипортър“.
Според изданието на изслушването на Гешев ще присъстват множество НПО-организации и световни медии. „Юрипортър“ твърди, че предстои предяване на поне още едно обвинение срещу Бойко Борисов и повторно искане на имунитета му. Обвинението щяло да е свързано с изнасяне на парични потоци в посока Близкия Изток.

Материалът ЕВРОПА ГРЪМНА: „Срам“! ВСС взима главата на Гешев, докато разследва „Барселонагейт“ (ЛИНК) е публикуван за пръв път на Новините Днес.
Народ

Новините Днес

Проверка по рама
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ