18.8 C
София
сряда, юни 7, 2023

Европейското първенство по правене на секс започва до дни. Ето какви са дисциплините

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Европейският секс шампионат ще се проведе в началото на месец юни, организиран от Шведската секс федерация, която бе официално регистрирана преди повече от месец и вече има над 3000 членове.

Организацията поема всички разходи на участниците в европейското първенство, чийто официален старт е на 8 юни в Гьотеборг. Състезанията ще се провеждат пред публика.
Мит е, че жените губят интерес към секса с възрастта, сочи изследване

Мит е, че жените губят интерес към секса, когато навлязат в средната възраст и след това, сочи изследване, което е проследило повече от…

Досега са се записали 20 участници от различни държави. Те ще се състезават в 16 дисциплини, в които се включва пълна програма орална любов, смяна на позите, брой оргазми, издръжливост и др. Всеки сексмач е с продължение 45 минути. Победителите ще бъдат определени от тричленно жури и гласуване от публиката. На финала 70% от вота на публиката и 30% от вота на журито ще определят победителите. Състезанието ще се излъчва на живо в интернет, съобщават на официалния сайт на първенството.
ОЩЕ: Вижте какво се случва с тялото ви, ако правите СЕКС всеки ден

„Когато хората правят секс, телата им преминават през различни физически състояния, които са сравними с една сериозна тренировка. Чрез секса хората могат да подобрят менталното и физическото си състояние. За да постигнеш желаните резултати на първенството, трябва да тренираш, както във всеки друг спорт. Иначе ще загубиш. Но ако при конвенционалните спортове загубата носи тъга и неудовлетвореност, то при секс състезанията не е така, защото, колкото повече се забавляваш и си доставяш удоволствие, толкова повече точки получаваш“, казва президентът на Шведската секс федерация Драган Братич. Той е популярна личност в Швеция и притежава верига стриптийз барове в страната.
Вижте всички последни новини от Actualno.com

Проверка по рама

Още от ЛЮБОПИТНО:
Лев – турска лира. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 май (калкулатор)

8 неща, от които да се откажете през юни 2023 г., за да сте по-щастливи

Кои са кучетата с най-силно обоняние?
Как да накарате косата си да расте по-бързо и да е по-здрава?

Колко са държавите монархии в Европа?

Магазин за Акумулатори

Знаете ли колко на брой са звуковете в българската азбука?
Учени разкриха съществува ли безопасна доза алкохол за хората

Експерти посочиха основните грешки при съхранението на банани

Лев – турска лира. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 май (калкулатор)
Учените откриха сигурен знак за предстояща смърт

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ