12.8 C
София
вторник, юни 6, 2023

Фен на „Капките“ разкри истината за Рачков и Веселин Маринов, която хората не трябва да знаят

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Един от най-верните фенове на „Като две капки вода“ изненада потребителите в социалните мрежи с коментара си за риалитито. Йоан Стояновски, признава, че не пропуска епизод, а дори и да го е направил, то е в рамките на статистическата грешка.
Повод за думите на Стояновски е водещият Димитър Рачков и един от членовете на журито – Веселин Маринов.

Съобщението на потребителя получи много коментари като разбира се има такива, които го подкрепят и такива, които го оплювят, че е голям разбирач.
„Този формат е един от любимите ми. Гледам го от много време, изгледал съм почти всички епизоди от всички сезони.

Казвам почти, защото е възможно да съм изпуснал някой, допустимата статистическа грешка. Сега по същество – защо пиша това. Защото се изнервям колко лоши хора може да има и да обиждат Васил Маринов и Димитър Рачков грозно. Видимо е, че давамта влизат в ритъма на шоуто и забавляват нас (публиката) с шегите си. Обаче има хора, които приемат това много буквално и се гаврят с личностите им в коментарите.
Васил Маринов и Димитър Рачков са професионалисти и това им е работата. Да привличат зрителски интерес. Могат го и дори много добре го правят, затова трябва да им ръкопляскаме, без да ги обиждаме.“, пише потребителя.
 

Проверка по рама
 

Блиц
Статията Фен на „Капките“ разкри истината за Рачков и Веселин Маринов, която хората не трябва да знаят е публикувана за пръв път на ШОУ !.

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ