3.3 C
София
сряда, декември 6, 2023

Фитнес маниачката Ния изненадващо аут от „Фермата“ след масов…

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Поредната атрактивна жена напусна „Фермата“. Татуираната фитнес треньорка Ния получи масов наказателен вот от своя тим „Елбетица“ и си тръгна от риалитито три седмици преди финала. Срещу нея гласуваха повечето й съотборници, включително Петър, когото тя боготвореше и смяташе за приятел.
„Това е най-тежкото ми решение за момента, Ния не го заслужава“, обяви актьорът, след като написа името й върху камък. В началото на предаването той гласува и срещу голямата си любов, красивата Моника.

Стана нещо неочаквано със Супермена във „Фермата“
Фитнес треньорката отпадна от „Фермата“ след тежък отборен дуел на Арената срещу „Канатица“, в който червеният отбор победи. Ния, която се би рамо до рамо със земеделеца Георги и продавачката на цветя Еми, беше хаотична в дърпането на каруца и копаенето, но се справи перфектно при преминаването по трасе от дървени трупчета и балансирането на топчета.
Кенан лъска самочувствието на Петър във „Фермата“ със…

Проверка по рама

За разлика от други участници, участничката не проля нито една сълза след като беше изгонена.
„Животът е страхотно приключение, трябва да се радваме на всички моменти и да не се взимаме токова насериозно. С колкото по-голяма лекота минаваш през трудностите, толкова повече се каляваш и ставаш по-добър човек“, каза хладнокръвно младата майка, който отглежда сама сина си, преди да напусне стопанството./show.24-chasa.eu

Блиц
Статията Фитнес маниачката Ния изненадващо аут от „Фермата“ след масов… е публикувана за пръв път на ШОУ !.

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ