2.6 C
София
четвъртък, декември 7, 2023

Научно доказал се лечител успява да подобри увредени гени

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Зофия Шчербак е научно доказал се лечител, която успява да подобри увредени гени при следните заболявания:
♦ ЛАС – латерна амиотрофична склероза

♦ МС – мултипленна склероза
♦ Миастения гравис

♦ Муковисцидоза
♦ Дистрофии на мускули (Дюшен, Бекер и спинална атрофия)

Проверка по рама

Зофия Шчербак се занимава още със следните заболявания:
♦ Неврологични

♦ Автоимунни

♦ Паркинсон
♦ Хормонални нарушения

♦ Аденоми и кисти

Магазин за Акумулатори

♦ Щитовидна жлеза
♦ Стерилитет при жените и мъжете

♦ Миоми и кисти на гениталиите

♦ Хашимото
♦ Базедова болест

♦ Нарушение в слуха

♦ Генетични (мускулна атрофия – тип Дюшен, спинална, Бекер, МС, ЛАС)

♦ Други тежки заболявания, а при раково болни, които не подлежат на оперативно лечение, химио и лъче терапия.

Тел за контакт 0876 320 977

Даниела Иванова от гр. София споделя: Посетих кабинета на Зофия Шчербак на 05.05.2023 с диагноза „Интрамурален лейомиом“ на матката и полип на шийката на матката.

Здравословното ми състояние постоянно беше зле. При размери на матката 13см на 10см, с наличие на миомни възли (интрамурални) с размери 9см на 8см; 8см на 8см и 4см на 5см и три сумбомукозни възли с размери 3см на 2см на 2см, установено от Д-р В. Иванов, гинеколог.

Правих непрекъснато кръвоизливи, в резултат на което хемоглобина падаше надолу. Бях планирана за оперативно лечение. Вътре в себе си не желаех операция, исках да запазя органите си със самочувствие на жена. От много време се канех да опитам неконвенционален метод на лечение. Знаех за лечителката Зофия Шчербак и реших да я потърся след неуспешен опит за лечение с билки.

В кабинета на Зофия се работи по стандарта на ЕС и СЗО (Световна Здравна организация), който с Директиви задължава всички държави на ЕС за съвместно сътрудничество между двете медицини – конвенционална и неконвенционална в полза на болните пациенти. Имайки сигурност, че попадам в нужните ръце, се упътих към неконвенционален метод, който допринася ползи на тези, чиято надежда за изцеление все още не е угаснала. Последва диагностика и изисквания относно медицинска документация, в моя случай ехограф на гениталиите и пълна кръвна картина.

Преди процедурите бях осведомена, че в процеса на лечението ще последват периодични медицински изследвания, включително лабораторни изследвания. Поинтересувах се дали други кабинети по неконвенционална медицина се задължават с проследяване на лечението с медицинска документация и контрол от съответните специалисти по даденото заболяване. От практиката се убедих, че само Зофия Шчербак проследява резултатите от своето лечение, изпращайки своите пациенти на контролни прегледи. В последствие разбрах, че метода й на лечение е патентован в Българско патентно ведомство.

Отговорността й към болния, съчувствие, отношение и прегледи я правят изключителен човек и лечител. Зофия Шчербак не си позволява празни обещания, твърдейки че всеки човек е индивидуален и уникален сам по себе си и възприятието е лично, индивидуално, криптирано и кодирано. С интерес и голямо внимание проследявах и изпълнявах нейните послания към мен:

♦ За диета и начина на хранене

♦ Хранителни добавки

♦ Хигиена на живота

В периода, в който посещавах нейния кабинет, аз промених начина си на мислене, станах спокойна, започнах да вярвам в себе си и да гледам снизходително на проблемите. Не ги приемах като наказание, а като възможност да проверя своите умения за победа над негативизма. Философията ми за живота претърпя трансформация.

Благодарна съм за това, че г-жа Шчербак успя поетапно да намалява миоматозните възли, които бяха с разнородна структура и големина и ми причиняваха огромни страдания. Времето се връщаше назад заедно със заболяването ми. Миомните възли намаляваха заедно с полипа, загубата на кръв отстъпи и станах здрава жена, чиито житейски функции се възстановиха. След проверка при Д-р В. Илиев при ВМА поставената диагноза е „Матка и АДНЕКСИ (яйчниците и маточни тръби) с параметри без патологични изменения, К.Д – свободен“.

Благодаря, Зофия Шчербак, ти ме върна към нормален живот. Благодаря ти, че ме излекува и ми помогна да запазя чувството за жена. Твоят начин на лечение и индивидуален подход могат да разберат тези, които са се докоснали до твоята дарба, с която те е дарил Бог.

Благодарна пациентка: Даниела Иванова

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ