22.8 C
София
събота, май 18, 2024

ГЕРБ купува вота: Списъци с имена и петцифрена сума открита в ромското гето на Сливен

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Намерени са списъци с имена и посочени суми срещу всяко име, както и петцифрена сума пари, при полицейска акция на частен адрес в Сливен, управляван от кмета на шайката ГЕРБ Стефан Радев.

Това съобщи тази сутрин в ромския квартал „Надежда“ комисар Димитър Кикьов, началник на отдел „Охранителна полиция“ към Областната дирекция (ОД) на МВР в Сливен. На територията на цялата област от полунощ се извършва специализирана полицейска операция срещу битовата престъпност и превантивни действия срещу търговията с гласове.

Само в Новините Днес: Кмет от ГЕРБ тръгна към избори със Софи Маринова, ромите и ДАНС привлечени към партито (СНИМКИ+ВИДЕО)

Според източник на Новините Днес от полицията в града парите дошли от ГЕРБ и са за купуване на гласове на вота на 2 април.

Проверка по рама

Задържани са шестима души, сред тях има извършители на кражби, обявен за издирване от друга областна дирекция за множество престъпления, както и водач на моторно превозно средство, отказал да изпълни полицейско разпореждане.

Четири контролно-пропускателни пункта са изградени на територията на областта.

Направен е анализ на всички рискови секции. Извършват се проверки по Закона за гражданската регистрация, защото в няколко села има над 40-50 регистрирани в кратък срок, каза още комисар Кикьов.

Специализираната полицейска операция ще продължи до края на изборния ден. Към момента в ОДМВР – Сливен има образувани пет досъдебни производства за купуване на гласове и шест сигнала, по които работата продължава.

Материалът ГЕРБ купува вота: Списъци с имена и петцифрена сума открита в ромското гето на Сливен е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Магазин за Акумулатори

Новините Днес

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ