7.7 C
София
вторник, февруари 27, 2024

Гореща фолкпевица влиза в новия сезон на „Ергенът“ и ще… СНИМКА

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Новият сезон на „Ергенът“ още отсега обещава интригуващи ситуации, най-малкото заради новия звезден каст. По традиция дамите, претендентки за голямата награда и сърцето на най-популярния неженен мъж, са готови на всичко, за да приковат вниманието.

Ето, че вече е ясна и една от горещите участнички, а в случая положението наистина намирисва на пожар, защото става дума за новоизлюпена фолкпевица, която е решена на всичко, за да стигне до финалната права. Това е Киара Маджарова.

Новата вила на „Ергенът“ е по-луксозна отвсякога, а локацията е… СНИМКИ

Новият сезон стартира през февруари, а по всичко изглежда, че бургаската красавица има намерение да съблазнява сериозно един от най-успешните млади предприемачи у нас – Александър Младенов.

Киара е бивша гимнастичка с куп титли зад гърба си, но сега гради кариера на фолкпевица. Тя има издадени няколко самостоятелни песни, както и колаборации с Емануела, Илиян Бойд и Залия. А всички, които са гледали клиповете ѝ „Фетиш“, „Закачен“ и „Вън, вън“, вече са наясно, че младата изпълнителка е особено разкрепостена и определено не се притеснява от нищо, пише „Филтър“.

Проверка по рама

Изненада: „Ергенът“ Евгени пожела нещо много неочаквано на новия СНИМКА

Разбира се, според мнозина новоизлюпената чалга звезда влиза в „Ергенът“, за да натрупа по-бързо слава и да си направи реклама, която й е особено нужна в този момент. Същото направи и Джия в миналия сезон на романтичното риалити. А дали ще успее да съблазни най-желания тв ерген, предстои да разберем./show.24-chasa.eu

Блиц

Статията Гореща фолкпевица влиза в новия сезон на „Ергенът“ и ще… СНИМКА е публикувана за пръв път на ШОУ !.

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ