22.8 C
София
събота, май 18, 2024

Хороскоп на Павел Глоба за седмицата от 17 април до 23 април 2023 г

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Павел Глоба е най-известният и виден астролог в Русия и ОНД като цяло. Неговите предсказания помагат на хиляди хора всеки ден да привличат повече късмет и да стават по-щастливи. Време е да разберете какво ни очаква тази седмица.

Важно е правилно да планирате нещата за следващата седмица. Ако не сте толкова прагматични, използвайте съветите на астролозите като начин да проследите знаците, изпратени от Вселената. Всяка зодия ще получи своя шанс за успех през тази трудна седмица. Звездите и планетите ще се опитат да ви помогнат във всичките ви начинания, особено в началото на периода. Основното е да не спирате да вярвате в себе си. Според Портал Мегагороскоптази седмица може да бъде нов източник на проблеми поради предстоящото затъмнение на 20-ти и началото на ретро фазата на Меркурий на 21 април.

Овен

В началото на седмицата Овните трябва да посветят по-голямата част от енергията си в опити да се отърват от блуса и неувереността в себе си, да повишат енергията като цяло. Съветваме ви да се запознаете с чертите на характера, заради които хората обичат Овена. Това е много важно, защото сега трябва да търсите любов и приятелство, а не вражда и негативизъм, защото най-опасното затъмнение е на носа. 20 април е най-опасният ден тази седмица. Именно от четвъртък на хората от този знак могат да се стоварят нови неща, които не са очаквали. Ще бъде изключително трудно да разкриете потенциала си през втората половина на седмицата, така че е по-добре да го направите предварително.

Телец

Четвъртък и петък ще бъдат много опасни дни, така че е по-добре да ги посветите не на работа или домакинска работа, а на добра почивка или поне да не се заемате с нещо, което дразни. Като цяло тази седмица, въпреки проблемите от астрологичен характер, ще бъде много успешна за работа върху себе си. Важно е да се отървете от душевната мръсотия чрез седем полезни начина. След всеки работен ден трябва да преминете от работа към нещо друго. Основното нещо сега е да следвате призива на сърцето си и да не се страхувате да направите това, което трябва да се направи. Телецът трябва да бъде отговорен и внимателен.

Близнаци

Близнаците могат значително да отслабят интуицията. В тази връзка те трябва да използват три прости ежедневни упражнения, които ще помогнат за укрепването му. Време е да забравите за планирането. Близнаците трябва да довършат всичко, което са започнали преди. Строго е забранено преместването на кутии в далечна кутия. Има само „сега“, така че е важно да забравите за думата „по-късно“. Струва си да започнете седмицата, като подредите нещата на работното си място. В този труден момент е по-добре да се концентрирате върху семейството: върху родителите, децата и другата половина. Трябва да дадете на близките си повече любов.

Рак

Първите три дни са най-благоприятни за Раците. Това ще бъде чудесно време за решаване на различни проблеми. За да постигнат успех в живота, Раците трябва да обърнат внимание на петте стъпки към щастието. През втората половина на седмицата основната сфера от живота, на която трябва да се наблегне, ще бъде работата. За да останат на повърхността, Раците ще се нуждаят от сила на волята и способност да защитават сами своята гледна точка. Враговете могат да вдигнат оръжие срещу тези хора, но вие не можете да се оттеглите. Те трябва да покажат издръжливостта и характера си. В отношенията с близките е по-добре да правите отстъпки. Трябва да забравим за гордостта.

Проверка по рама

лъв

Звездите и планетите съветват Лъвовете да се научат да прощават на себе си и на другите. Всички свободни Лъвове трябва да обръщат внимание на обкръжението си, защото е напълно възможно някой познат да ги наблюдава отблизо, за да открие силните страни в тяхната личност. Ако биополето на Лвов е повредено, те трябва да се опитат да го възстановят възможно най-скоро. Ако това не бъде направено, ретроградният Меркурий ще нанесе много щети. Можете да опитате да намерите ново хоби, за да се развеселите. Сега е по-добре да консумирате повече витамини и да премахнете нездравословната храна от диетата.

зодия Дева

В работата е по-добре Девите да говорят с началството за предстоящото си повишение, но го направете внимателно и без груби думи. Факт е, че тази седмица, въпреки затъмнението и наближаващата ретро фаза на Меркурий, ще стане по-лесно да убедите някого в каквото и да било. В любовта този съвет също ще бъде полезен, както за семейни, така и за свободни хора. Ако имате проблеми с настроението, тогава трябва да почистите къщата с вода и билки. Най-вероятно в къщата на Девата се е натрупала много негативна енергия, която трябва спешно да бъде изгонена и навреме, за да направите това преди затъмнението на 20-ти.

Везни

Везните трябва да се отърват от лошите навици, които разрушават енергията. Факт е, че сега е необходимо да пестите силата и аурата си, за да бъдете по-продуктивни и издръжливи. Определено не си струва да се впускате в приключения сега, точно като започване на нови проекти и дела, промяна на житейските приоритети. Новите емоции и нарушаването на установените правила на играта не са най-добрият начин за постигане на целите. Астролозите съветват да отделите възможно най-много време за любимите си занимания и семейството. Сега е желателно да се спазва режимът. Това ще ви помогне да продължите да работите.

скорпион

Скорпионите трябва да помнят, че мисълта е материална. От четвъртък лошите мисли ще се осъзнават и превръщат в реалност много по-бързо. Между 17-и и 23-ти са възможни неприятности в работата, но и в бъдеще Скорпионите ще имат шанс да трансформират проблемите в успех. За да минимизирате проблемите, е по-добре да не се занимавате с активен спорт тази седмица. Астролозите съветват по-често да посещавате чист въздух и да не поемате рискове напразно. Трябва да спазвате правилата за движение, да се обличате според времето и да общувате възможно най-малко с досадни хора.

Стрелец

Стрелецът може да очаква неприятности, тъй като на враговете с голяма вероятност те ще отмъстят. От 17 до 23 април дори любим човек може да причини неприятности. В някои случаи влиянието на близките ще бъде по-опасно от влиянието на враговете, но не трябва да отговаряте с негативизъм на негативизма. Това ще отмине и недоволството може да остане много дълго време поради началото на коридора на затъмнението на 20 април. Няма нужда да огъвате пръчката. Седем доказани начина ще помогнат на Стрелците да се защитят от психологически и енергийни атаки.

Козирог

Тази седмица Козирозите може да преживеят силен срив. За всички хора от този знак, които ще изпитат изтичане на сила, е важно да запомнят пет съвета, които ще помогнат да се коригира тази ситуация. Най-неблагоприятният ден за Козирозите е четвъртък. За да мине всичко гладко, по-добре е да не се натоварвате физически и да не отмъщавате на никого по време на затъмнението. Лека работа, ходенето е добре, но е по-добре да не вдигате тежки неща. Също така е по-добре да избягвате рутината. Късметът ще придружава ярките, любезни Козирози, които не седят на едно място, а вървят към мечтата си, независимо какво.

Магазин за Акумулатори

Водолей

Понеделник, вторник и сряда за Водолеите ще бъдат най-успешните дни от седмицата. Трябва да покажете уважение към близките си, като приемете техните възгледи и мечти. Смяната на обстановката не е най-добрият начин да се отпуснете. Стремежът към адреналин може да донесе не удоволствие, а проблеми. Ето защо трябва да се страхувате да се срамувате от спонтанни желания. Това ще е подходящо време за планиране на бъдещето и за ваканции. Работата няма да бъде спасение от неприятности, така че не се претоварвайте с бизнес. Ако има проблеми с ентусиазма, астролозите съветват Водолеите да обърнат внимание на мотивиращите цитати.

Риба

Тази седмица ще бъде изключително неблагоприятно време за смяна на работа. В процеса на изпълнение на плановете е по-добре да бъдете внимателни. Рибите все още не си заслужават да влизат в огън и вода. Сега има всички шансове да срещнете мощна съпротива. През почивните дни е по-добре да оставите настрана всички дела и да се отдадете изцяло на любовта, прекарвайки време с роднини. Романтиката ще ви помогне да забравите за проблемите. Възможно е в периода от 17 до 23 Рибите да виждат пророчески сънища много по-често. По-рано говорихме за това как да ги различим от обикновените и как да намерим отговори на вълнуващи въпроси в тях.

Осем съвета как да излезете от черната ивица, според експертите на сайта dailyhoro.ru, ще ви помогнат да изградите линия на защита и да намерите начини за разрешаване на проблеми. Опитайте се да се научите да игнорирате дребните проблеми. Бъдете верни на принципите си и не провокирайте хората към негативни емоции.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ