25.8 C
София
петък, юни 9, 2023

Певицата Камелия стана майка на Великден

ПРОЧЕТИ СЪЩО

„Честит Великден. За нашето семейство е НАЙ-ВЕЛИКИЯТ. Имаме си БЕБЕ. Благодаря на всеки помогнал за раждането ти, мило наше всичко“, написа популярната певица под снимката.
52-годишната изпълнителка на „Залеза и зората“ неведнъж е споделяла, че заедно с мъжа до нея, Цветин, искат да станат родители.

Двамата са заедно от 25 години, а скоро официално оповестиха, че имат брак, за който повечето ѝ фенове не знаеха.
През годините Камелия е споделяла, че трите й бременности, са завършвали със спонтанни аборти.

„Искам да имам деца и повярвай ми, съм направила всичко възможно да имам деца. Чисто емоционално и хормонално, ако някога опиша през какво съм минала, никой няма да повярва, че мога да изглеждам така и да съм с всичкия си“, разказа певицата в интервю за Мон Дьо по случай 50-годишния ѝ юбилей.
Загубила съм три бременности, надеждите ти рухват, в началото го пожелаваш като нов подарък или нова песен, впоследствие осъзнаваш, че това е друг вид преживяване и друг вид готовност на тялото, ума и душата в синхрон да преживеят. В тази ми посока аз направих всичко, и ако наистина трябва в този живот да имам деца, ще имам“, казва Камелия през 2021 г.

Проверка по рама

Тогава тя разказа, че случилото й се, се преживява трудно, с болка, с обвинения, с озлобление към околните.
„Най-горчивото беше когато на рожденния ми ден трябваше да направя аборт, бях бременна с близнаци. И си казах – за да се случи това нещо или съм готова да го преживея, или това е моят белег, за да мога да продължа напред“, казва Камелия преди две години.

ОЩЕ: Камелия разказа за огромна трагедия в живота си (ВИДЕО)
Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ