16.8 C
София
неделя, май 28, 2023

Драго Чая: Не мога повече да пазя страшната тайна за себе си!

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Водещият Драгомир Драганов разкри голяма драма в живота си. Че се е преборил с тежка болест през последните години, за която никой, дори едни от най-близките му хора, не подозирали.
Той споделил за състоянието си само с шепа хора, пише „Стандарт“.

Водещият на БНТ бил диагностициран със заболяването преди 3 години. Именно заради здравословните си проблеми той качил доста излишно тегло. Добавил 30 килограма към теглото си заради кортикостероидите, които лекарите му изписали.
Ето какво написа той:

„На днешния ден, 6 април, преди 3 години бях избягал от ужаса на пандемията в Бургас при най-близкия си приятел Тони Димитрова. С любовта пак бяхме в криза,но този път не исках да гадая ще си тръгне или ще остане у дома. Бях кълбо от въпроси без отговор, но изобщо не можех да предположа, че буквално след няколко часа ще започне най-странният период в професионалния ми живот.
Че ще преживея състояния, чиято тайна вече съм погребал завинаги. Не знаех, не всичко онова, което се случи за 3 години, ще ме промени толкова, че вече сам не мога да се позная. Е, любовта се задържа още малко, но все пак си тръгна и сега живее много щастливо някъде от другата страна на Околовръстното.

Проверка по рама

Излекувах се от тежко заболяване, за което знаеха само шепа хора. Кортикостероидите ми помогнаха да придобия “прекрасната“ форма на тялото си, но това отдавна не ме тревожи. Важното е, е вече знам отговорите на въпросите, които си задавах тогава“.
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ