19.8 C
София
понеделник, октомври 2, 2023

Хороскоп за юли 2023 г. от Анджела Пърл

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Започва нов летен месец, който със сигурност ще се превърне във време на щастливи промени, ако се вслушате в препоръките на известния астролог Анджела Пърл. Навременният съвет ще помогне на знаците на зодиака да привлекат късмет и да не пропуснат ярки възможности.
Юли ще бъде отговорен месец, когато е важно не само да се насладите на топлина и заслужена почивка, но и да следите отблизо развитието. Експертите на сайта show.24-chasa.eu препоръчват да не пренебрегвате предчувствията, за да заобиколите проблемите и капаните на съдбата, да вземете правилните решения и да спечелите увереност.

Овен
Овните през юли ги очакват 2 важни събития, като той ще започне с Пълнолуние в 10 дом на целите и постиженията. От 3 юли представителите на Знака ще получат яснота, ще могат да решат посоката на пътя и преди това да завършат това, което са започнали по-рано, и да получат резултатите от работата си. Северният кармичен възел Раху навлиза в знака Овен, което означава, че предстоят сериозни промени, които се случват на всеки 8 години. Венера, планетата на любовта, комфорта и парите, преминава в ретроградно движение от 23 юли и това събитие ще повлияе и на мирогледа на Овните и желанието им да променят живота си към по-добро.

Телец
Месецът започва с пълнолуние. На 3 юли Пълнолунието в 9 дом на хороскопа насочва фокуса на вниманието на Телците към смисъла на живота. Това означава, че е дошло времето да завършите нещо, да се отървете от миналото и да започнете нов етап от живота, след като сте научили ценни уроци. През юли кармичният възел Раху влиза в 12-ти дом на завършеност, така че от 18 юли Телецът ще бъде изправен пред глобални промени, които се случват веднъж на всеки 18 години. От 23 юли Венера ще стане ретроградна в 4 дом на хороскопа и това събитие ще засегне сферата на личния живот, семейството и финансовото положение.

Проверка по рама

Близнаци
Пълнолунието на 3 юли ще бъде в 8 дом на финансите, ще даде яснота и ще помогне на Близнаците да си поставят цели, да планират действия и да се отърват от проблемите. От 11 юли Марс в 4-ти дом на пребиваване може да създаде кризисна ситуация, благодарение на която Близнаците ще успеят да подредят приоритетите си и да разрешат трудни въпроси. Меркурий от 12-ти ще навлезе в 3-ти дом на комуникацията и общуването, което ще даде увереност и ще ви позволи да създадете полезни запознанства. Ретроградна Венера ще навлезе в 3-ти дом от 23 юли: Близнаците ще могат да се помирят с близките си и да намерят решения на трудни ситуации.

Рак

Пълнолунието на 3 юли в 7-ми дом на връзките и партньорствата означава придобиване на яснота, способност да приоритизирате и да се освободите от негативизма. Влиянието на Марс от 11 юли ще се отрази на сферата на комуникацията и роднините, давайки на Рака решителност да намери щастие и освобождение от всичко, което е потискащо. Влиянието на ретроградната Венера от 23 юли до 4 септември ще ви помогне да оцените случващото се и да вземете важни решения относно семейството и местоживеенето.
лъв

Месецът започва с пълнолуние. То ще се проведе на 3-ти в 6-ти дом, позволявайки на Лъвовете да получат яснота по отношение на работата и да решат по-нататъшни тактики. От 11 юли влиянието на Марс ще даде сили за решителни промени в сферата на пребиваване. На 12 юли влиянието на Меркурий ще повлияе положително на развитието и реализирането на смели идеи. Ретроградна Венера от 23 юли ще постави живота на пауза, което ще позволи на Лъвовете да преоценят отношенията си и да решат финансовите проблеми.

Магазин за Акумулатори

зодия Дева
Пълнолунието на 3 юли в 5 дом на децата и отношенията ще внесе яснота и ще помогне на Девите да вземат важни решения. От 11 юли Марс ще влезе в 1 дом, благодарение на което представителите на съзвездието ще могат активно да работят за създаване на успешно бъдеще. Влиянието на Меркурий от 12 юли в 12-ти дом ще ви позволи да се грижите за себе си и да зададете правилно приоритетите. Важно събитие ще бъде смяната на знака от северния кармичен възел Раху. От 23 юли Венера ще стане ретроградна в 12-ти дом, променяйки начина на живот на Девите.

Везни

Важно събитие ще бъде обръщането на Венера в ретроградна на 23 юли. Планетата ще се разгърне в 11 дом, приковавайки вниманието на Везни към въпросите на любовта, финансите и комфорта. Пълнолунието на 3 юли в 4 дом на хороскопа ще покаже резултатите от действията, свързани със семейството и местожителството. На 11 юли Марс навлиза в 12 дом, отбелязвайки период на тайнственост и тайнственост. На 12 юли Меркурий в 11 дом на обществото ще направи възможно придобиването на полезни връзки, а от 18 юли северният кармичен възел Раху ще влезе в 7 дом на хороскопа, който отговаря за взаимоотношенията.
скорпион

Пълнолунието в 3 дом на хороскопа ще внесе яснота в сферата на общуването. Скорпионите ще могат да намерят нов социален кръг, да пътуват и да се развиват в обществото. Марс от 11 юли в 11 дом на приятелите дава решителност за действия и решения. От 12 юли Меркурий е в 10-ти дом на целите и кариерата, давайки сили за развитие в бизнес средата. От 23 юли Венера ще премине в ретроградно движение, преминавайки през 10 дом на хороскопа. Влиянието на планетата говори за необходимостта да се грижите за репутацията си.

Стрелец

Пълнолунието на 3 юли ще бъде във 2 дом. Това означава, че Стрелецът ще получи яснота и ще получи резултати в областта на финансите. От 11 юли Марс ще навлезе в 10 дом на постигане на цели и изпълнение на желания. От 12 юли влиянието на Меркурий в 9 дом ще се отрази на областите на комуникация, пътуване и документация. На 23-ти Венера преминава в ретроградно движение. Влиянието на планета в 9 дом на хороскопа може да предизвика напрежение в отношенията и желание, а Стрелецът ще успее да промени ситуацията към по-добро.

Козирог

На 3 юли е пълнолунието в Козирог. Представителите на зодия могат да очакват големи промени във всички сфери на живота. От 11 юли Марс навлиза в 9 дом на образованието, правните дела, търсенето на смисъла на живота. На 12 юли Меркурий в 8 дом на финансите на други хора може да бъде загубен като наследство. Новолунието в брачния сектор предлага добри перспективи както за влюбени, така и за необвързани от знака. От 23 юли Венера ще премине в ретроградно движение, насочвайки вниманието на Козирозите към решаване на въпроси, свързани с пари и взаимоотношения.

Водолей

Пълнолунието в 12-ти дом представлява интроспекция, мистерия и кулминация. Водолеят от 3-ти ще може да сложи край на бизнес и сложни въпроси, да вземе решение за по-нататъшни цели. На 11 юли Марс навлиза в 8 дом на активност. Водолеите ще могат да се справят с финансови проблеми, събиране на документи. Меркурий в 7 дом от 12 юли е отговорен за преговорите и партньорствата. На 23 юли Венера се разгръща в 7 дом, което не е добре за нови връзки и драстични промени.

Риба

Пълнолунието в 11 дом на приятели, контакти и групи ще се състои на 3 юли. Рибите ще могат да научат нова информация, с която трябва да се разпореждат разумно. От 11 юли Марс навлиза в 7 дом на лидерство и комуникация. Рибите очакват решителни промени в обществото. От 12-ти Меркурий ще бъде в 6-ти дом на работа и ангажираност, когато планирането и подреждането на идеи е важно. От 23 юли Венера преминава в ретроградно движение. Въпросите, свързани с любовта, комфорта и парите, могат да спрат, а миналото също ще навлезе в живота на Рибите.

Юли е пълен със събития месец, който е важно да прекарате в добро настроение. Справянето с временните трудности ще бъде по-лесно, ако не бързате със заключенията и се вслушвате в себе си. Вътрешният глас няма да ви позволи да грешите, когато вземате отговорни решения.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ