Авто

Hyundai показа електромобил на базата на Pony от 70-те години

Игра на Богове -Възходът на падението

Hyundai показа концепт, изработен на базата на модела Pony от 70-те години на миналия век. Лимитираният в една бройка автомобил ще бъде показван на различни изложения, а в момента се намира в клиентски център на марката в Южна Корея.

Както споменахме, базата за прототипа е взета от Hyundai Pony от 1970 година, като по-голямата част от дизайна е идентичен с този на оригиналния автомобил, но можем да видим и леко модернизиране при светлините в предната и задната част. Те вече разполагат с LED технология, а стоповете доста напомнят на тези при представения скоро Ioniq.

Модела може да се похвали още с камери вместо странични огледала, които са монтирани на предните калници. Интериора също е претърпял някои промени, впечатление прави километражът, който едва ли може да се намери при друг модел, а воланът с три лъча предлага, макар и по-сдържан, интересен дизайн.

Проверка по рама

От Hyundai споменават, че концептът ще разполага и с електромотор, който ще замени конвенционалния двигател, но не се споменават повече характеристики за него. Моделът може да се види в клиентския център на марката в Бусан, където ще остане до 21 юни тази година.

магазин за авточасти

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button