13.8 C
София
вторник, май 21, 2024

Има 5 вида вагини: Козметичка откри това, което мъжете не знаят, ето коя е най-красива

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Ако сте като Шарлот от сериалите и „Сексът и градът“ и никога не сте се интересували особено от вида на вагината си, изказването на тази бивша козметичка със сигурност ще ви изненада.

Мел от Великобритания, която от години се занимава с епилация на интимната област, казва, че има пет различни форми на вагината.

Изненадващо е също, че значителна част от жените изобщо не почистват интимната си зона, преди да посетят специалист.

Едва когато „растенията“ бъдат отстранени, човек получава представа как изглеждат жените „там долу“ и следователно женските полови органи могат да бъдат разделени на пет групи:

Формата на завесата

Козметичката казва, че това е най-красивата форма на вагината, сравнявайки леко набръчканите устни с къща с красиви завеси.

Проверка по рама

Г-жа Барби

Въпреки че много хора смятат, че при всички жени малките срамни устни или вътрешните устни са напълно прибрани и не се виждат от големите срамни устни, това всъщност е рядкост. И точно тази форма козметичката нарича „г-жа Барби“.

Подкова

При тези жени отворът на половия орган изглежда по-широк отгоре, което означава, че малките срамни устни са леко открити и видими, а големите срамни устни се затварят отдолу, като по този начин наподобяват подкова.

Г-жа Лале

Самото име казва всичко, става въпрос за вагина, която прилича на това цвете. Това е втората най-често срещана форма на женски гениталии и се характеризира с малки, подобни на лалета срамни устни, които са на път да цъфтят.

Магазин за Акумулатори

Поничка

В този случай устните са поставени малко по-ниско, а „обкръжението“ им е леко изпъкнало. Малките срамни устни са практически прибрани в големите срамни устни./ и във Фейсбук

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ