България

ИЗНЕНАДА! Владислав Горанов спипан на ГКПП „Калотина” с крадено БМВ X7 за 250 000 лева

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Аферистът на ГЕРБ Владислав Горанов е заловен с крадено БМХ Х7 на ГКПП „Калотина” при опит да премине в Сърбия!

Източник от „Гранична полиция” алармира, че в петък вечерта финансовият министър на шайката се наредил за влизане в западната ни съседка.

При проверка на документите на автомобила и шофьора се оказало, че луксозното БМВ за 250 000 лева е крадено, затова обявено за издирване от „Интерпол” по искане на Русия.

При установяване на престъпния произход на автомобила му граничен полицай обяснил на Влади Горанов, че трябва да отбие,  за да му бъдат стени обяснения.

Проверка по рама

Тук екшънът става още по-абсурден, защото финансисът на Бойко Борисов….избягал. Час и половина по-късно племенникът на гербажийския здравен министър Кирил Ананиев се върнал отново на ГКПП „Калотина” с нова автомобил и в компанията на шефа на „Юнион Ивкони” Ивайло Константинов и бил допуснат да влезе в Сърбия.

Според информатора на Новините Днес на връщане в България Владислав Горанов ще бъде привикан на разпит, за да обясни защо използва краден джип, издирван от Русия.

Най-вероятно МВР пък ще започне дисциплинарна проверка срещу служители, допуснали Горанов първо да си тръгне, а после да се върне и да премине в сърбия с друг автомобил.

ОЧАКВАЙТЕ само в Новините Днес причината Владислав Горанов да пътува в Сърбия

Материалът ИЗНЕНАДА! Владислав Горанов спипан на ГКПП „Калотина” с крадено БМВ X7 за 250 000 лева е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Магазин за Акумулатори

Игра на Богове -Възходът на падението

Related Articles

Back to top button