3.9 C
София
сряда, декември 6, 2023

Известна актриса се гаври с креватните изпълнения на Рълев и Мастагарков в „Игри на волята“ СКРИЙНШОТ

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Актрисата Дария Симеонова изглежда следи изкъсо „Игри на волята“ и си позволи да направи шокиращ коментар за двама от участниците. Кадрите от спалнята на Иван Рълев и Благомир Мастагарков породиха множество коментари, а към тях с подигравка се включи и известната актриса. 
Припомняме ви, че двамата мажаги предпочетоха да спят на едно легло. А в един от епизодите ги видяхме полуголи на спалнята, а зрителите определиха червените им чаршафи с овце като изключително романтични. 
„Добре де, само на мен ли тази картинка ми е много „мила“, написа Дария Симеонова над снимката на Рълев и Мастагарков. Разбира се, тя бе посрещната с разбиране и се оказа, че и на много други тези кадри са им се сторили „не мъжки“. 

Има и такива, които видяха стратегия е решението да си поделят романтичната спалня. Запалени фенове на предаването виждат отчаян ход на Мастагарков да се приобщи към Рълев и да не бъде номиниран в бъдеще. Така ще си гарантира оставането в шоуто и евентуален финал./show.24-chasa.eu
Проверка по рама

Дария Симеонова
 

Блиц
Статията Известна актриса се гаври с креватните изпълнения на Рълев и Мастагарков в „Игри на волята“ СКРИЙНШОТ е публикувана за пръв път на ШОУ !.

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ