9.6 C
София
вторник, март 21, 2023

Къци Вапцаров с показно как НЕ се филетира риба и още култови моменти от Hell’s Kitchen (ВИДЕО)

ПРОЧЕТИ СЪЩО

В новия сезон на Hell’s Kitchen ври и кипи повече от предишните издания, защото тази година отборите са цели три. На шеф Виктор Ангелов не му е никак лесно, тъй като трябва да се кара на още повече хора. И ако си е мислел, че поне с отбора на известните личности ще му е по-леко, то май жестоко се е лъгал.

Тази седмица в Hell’s Kitchen влязоха четирима нови участници – Иван, Кристиан, Мацоев и Цанко. Четиримата се пребориха с жестока конкуренция, за да заслужат мястото си в Кухнята на Ада. За сметка на това, след провалена вечерна резервация от Синия отбор, Соня напусна шоуто. 
В най-новия излъчен епизод на кулинарното шоу Къци Вапцаров направи показно как НЕ се филетира риба и дори се опита да убеди Виктор Ангелов, че винаги може да си извадиш костите на рибата от устата. Партньорката му Десислава Банова-Плевнелиева се почувства доста неудобно, тъй като Ангелов не пожела да опита ястието им.

Сподели с твоите приятели
Друг колорититен участник от звездния отбор – инфлуенсърката Виктория Капитонова, така и не успяваше да се ориентира в кухнята и дори не знаеше как да пусне котлона, на който да готви.

Сподели с твоите приятели
Участник в Hells Kitchen побърка интернет с горещи кадри (СНИМКИ+ВИДЕО)

Кулинарното състезание „Hell’s Kitchen“, в което шеф Виктор Ангелов пържи от критики и тежки изпитания участниците, вече върви с пълна …

Проверка по рама

Още един момент с участник от звездния отбор стана култов, а именно епизод с участието на фолк певицата Роксана, която пусна тежка клетва към шеф Виктор Ангелов, за да го накара да опита ястието ѝ, което той нарече „буламач“.
Сподели с твоите приятели

Завършваме с деликатен момент, в който Вероника от червения отбор не можа да отговори на въпроса на шеф Ангелов „Какъв трябва да бъде отвътре стек мидиъм?“, а започна да заеква, тотално стъписана от погледа на Ангелов.

Сподели с твоите приятели
Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ