32.8 C
София
вторник, юли 16, 2024

Как да дешифрираме знаците на подсъзнанието?

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Нашето подсъзнание ни говори и то много по-често, отколкото предполагаме. Експерти споделиха как да разберем, че Вселената пробва да направи връзка с нас, за да ни помогне да изберем път в живота или да разрешим някакъв проблем.

Сън

Първият и най-важен проблем са нашите сънища. Именно в съня връзката с центъра на изобилието на Вселената става най-мощна, тъй като подсъзнанието ни работи самостоятелно, защото спирате да възприемате света около вас с очите, ушите и докосването. Ето какво значат някои от сънищата, които имаме.

Змия в съня, Вселената ви предупреждава по този начин, че около вас има хора, които може да не са най-приятните. Най-вероятно някой от вашите познати (не непременно нови) има лоши намерения към вас.

Летенето насън показва, че Вселената е доволна от вас и е готова да съдейства за преодоляване на препятствия или да постигнете цели, но най-вероятно трябва да се потрудите за това. С голяма вероятност вие сте в началото на нещо изключително важно.

Слушайте интуицията си: Това са предчувствията, които винаги се сбъдват!

Проверка по рама

Насекомите в съня, според съновника, се появяват при хората, които може да не се чувстват много добре. Това е един вид предзнаменование за приближаване на здравословни проблеми или проблеми от психологически характер. Освен това експертите в областта на езотериката и биоенергетиката смятат, че насекомите са знак, че в съзнанието ви има определени вирусни мисли, които ви дърпат към дъното. Това може да са страхове, несигурност, негодувание, завист.

Сънна парализа , когато не сте будни, но и не спите и също не можете да се движите в този момент, означава, че вероятно сте поели твърде много отговорности. Вселената ви напомня, че трябва спешно да преразгледате житейската си позиция, навици и да се настроите по положителен начин.

Тези 4 зодии имат изключително силна интуиция

Интуицията

С интуицията всичко е по-сложно, тъй като тук говорим за онези моменти, когато сме в съзнание. Това означава, че има възможност просто да се навиваме и да не чуваме гласа на Вселената, отекващ мислите в главата ни.

Ето защо е важно да отбележите кои ваши мисли са се оказали верни и кои не. В същото време трябва незабавно да забележите чувствата си в онези моменти, когато в главата ви се е родила важна мисъл. Ако откриете някаква тенденция, това ще означава, че при подобни усещания ви говори шестото чувство.

Магазин за Акумулатори

Например, може да забележите, че неразбираем страх или, обратно, безпричинно спокойствие ви е подсказал за приближаването на опасност. В този случай трябва да запомните за в бъдеще, че подобни усещания се появяват по време на опитите на Вселената да ви помогне да вземете правилното решение.

Много често вътрешният глас се проявява само чрез усещания. Например, ако човек е в опасност, той може да има главоболие, болки в корема, гадене и т.н. Тези сигнали също трябва да бъдат наблюдавани.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ