28.8 C
София
неделя, юни 23, 2024

Кого ще засегне ретроградния Меркурий?

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Меркурий в астрологията отговаря за предаването на информация, комуникацията, ученето и всяко движение. Тази планета е най-близо до Слънцето и затова по-често от другите се озовава в ретро фазата. През такива периоди планетите тръгват в обратна посока, което се отразява на техните свойства.

Втори ретрограден Меркурий тази година

Това е основното кармично събитие на април. Преходът на Меркурий към ретро фазата попада в коридора на затъмнението.

Най-мощният ден през април е 20-ти. На този ден ще има слънчево затъмнение, а Меркурий ще е ретрограден пак. Планетата ще остане в ретро фаза до 15 май. Имайте предвид, че коридорът на затъмнението ще приключи на 5 май.

Защо Меркурий е толкова странен?

Драматични промени в този съдбовен момент

Проверка по рама

Астролозите призовават да не се страхувате от това явление. Меркурий наистина ще изкриви информацията през този период, което затруднява някои процеси.

Експертите припомнят, че Меркурий в тази фаза има мощен кармичен ефект. Тоест ще дойде възмездие за всички добри и лоши дела. А някои чакат драстични промени.

Първата планета от Слънчевата система е готова да даде благословии на онези, които напоследък работят усилено и се движат към целта си. Това е възможно да е всеобщо признание, финансова награда или някакво интересно предложение.

От 20 април до 15 май можете да вземете някои решения, които ще подобрят живота ви в близко бъдеще. По време на ретрограден Меркурий:

● общувайте с роднини и близки;

● задълбочете знанията си;

Магазин за Акумулатори

● разширете хоризонтите си;

● установяване на комуникация с партньори;

● укрепване на връзките с колегите.

Добър период за изглаждане на „острите ъгли“ в една връзка. Астрологът твърди, че можете да се опитате да намерите общ език с роднини, дори ако сте били в лоши отношения от дълго време.

Възможностите и опасностите от периодите на ретрограден Меркурий през 2023 г.

Какво не трябва да се прави в този период?

Планетата по време на неправилно движение засяга най-вече бизнес сферата. Следователно, преди Меркурий да стане ретрограден, всички стари проблеми трябва да бъдат решени. Не можете да ги затегнете, в никакъв случай не правете това. В противен случай тези задачи ще останат с вас за дълго време.

Докато Меркурий е ретрограден, не правете:

● закупуване на оборудване;

● ремонт на автомобил;

● подписват договори.

Преговорите може да се окажат успешни, но астрологът не съветва да се правят сделки. По-добре е да проверите всичко и да изясните всички подробности.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ