1.1 C
София
петък, декември 8, 2023

КРАЙ с БГ простотията: Елитът на ПП-ДБ се изнасят към Европарламента (СНИМКИ)

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

Христо Иванов е отстъпил всякакви лидерски функции в ПП-ДБ на Кирил Петков и генерал Атанас Атанасов срещу обещанието да бъде пратен депутат в Брюксел след 8 месеца, научи „Галерия“. Тогава са изборите за Европейски парламент, които да сложат край на мъките на елита в просташка България.
На този мерак се дължи и меката линия, която създателят на „Да, България“ следва в последните месеци – избягва да се конфронтира остро с когото и да било и се старае да звучи консенсусно по всички въпроси.

Иванов има уверенията, че ще е първи или втори в листата на ПП-ДБ, ако двете коалиции още са заедно. Това означава гарантирано избиране за сладката длъжност. Така Христо Иванов искал да се оттегли елегантно от действителната политика, както преди време хитро, го направи опонентът му Сергей Станишев.
Христо и Йорданка се местят в Брюксел

За решението натежало мнението на съпругата на юриста – Йорданка. Самата тя работи в белгийската столица като адвокат в структурите на Европейския парламент. Двамата декларираха официално и жилище от 75 квадрата в Брюксел плюс гараж към него от 16 кв. м. Нищо чудно семейство Иванови да са решили да се преместят изцяло в сърцето на ЕС заедно с двете си деца

Точно като Станишеви, които възпитават децата си в Брюксел, макар Моника да отскача често в София заради медийния си бизнес
Заявките в лагера на ПП-ДБ за кариера в Брюксел обаче не са една и две. От „Демократична България“ се цитира усилено името на рошавия Манол Пейков. Според слухове това било цената да отстъпи битката за кметския стол в Пловдив на Ивайло Старибратов.

Проверка по рама

Тайна в Новините Днес: Даниел Лорер трепери от жена си

Още по-жестока е битката при „Продължаваме промяната“ – тук се боричкат Калина Константинова, но и варненският тартор на ПП-тата Даниел Лорер, побутван от властната си съпруга Виолета.
Деница Симеонова иска в Брюксел…

За място в белгийската столица се оглеждала и врачанката Деница Симеонова, родила хита „Просто Киро“.

Симпатичната дупетатка се интересува и без това повече от европейски теми, отколкото от нравите в родния й Северозапад.

Както вече съобщихме, за предварително обещани места вече се чува в ГЕРБ-СДС. На избираема позиция за Европарламента ще бъде поставен и Антон Хекимян, ако не успее да спечели изборите за София. Победа, която засега изглежда почти невероятна.
Материалът КРАЙ с БГ простотията: Елитът на ПП-ДБ се изнасят към Европарламента (СНИМКИ) е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Новините Днес

Магазин за АкумулаториФилми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ