2.8 C
София
вторник, ноември 28, 2023

Още един участник поиска да напусне „Фермата“ СНИМКА

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Битката за лидерското място между мъжете във „Фермата“ става все по-жестока. За изненада на мнозина пореден участник поиска да напусне риалити формата, вбесен на алфа мъжкаря в „Елбетица“ – актьорът Петър.
Дизайнерът Сергей, който също се стреми да застане начело на зеления отбор отсече, че повече не може да понася амбициозния си конкурент и дори е готов да си тръгне от риалитито заради него.

Охранителят Георги напусна „Фермата“ след провал във… СНИМКА
Още в първите дни от предаването режисьорът Станислав също се закани да напусне заради арогантния, според него, Петър. Впоследствие синът на актьора Сашо Дойнов би отбой и се оттегли чак когато „Елбетица“ гласува срещу него след дуел на Арената.
Донжуанът Петър вече има фенклуб във „Фермата“ СНИМКА

Проверка по рама

„Някои от вас може би ще приемат решението ми с радост, други – не, но, мисля, че за мен „Фермата“ е дотук. Протестирам срещу авторитарното управление на Петър и не смятам да съм част от него. Него никой не го е избирал за лидер, той се самопровъзгласи за такъв“, обяви Сергей. Актьорът обаче не му остана длъжен.
„Серго бяга. Целият му проблем е, че не успя да вземе ролята, която искаше – да бъде лидер на отбора“, коментира Петър, който се радва основно на женска подкрепа в своя тим./show.24-chasa.eu
Блиц

Статията Още един участник поиска да напусне „Фермата“ СНИМКА е публикувана за пръв път на ШОУ !.

Магазин за АкумулаториФилми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ