Последни

Кремове против бръчки

Кремове против бръчки

Кога да започнем да използваме крем против бръчки

На всяка жена ѝ се иска да бъде винаги млада и красива. С течение на годините обаче кожата започва да увяхва и да губи своята еластичност. При някои жени това се случва по-рано, а при други – доста по-късно. Всичко зависи от начина на живот и от външните влияния, на които е подложено лицето ви. Продължителното излагане на слънце, употребата на алкохол и цигари, недостатъчният сън са точно онези фактори, които увреждат кожните клетки. Вие сте тези, които можете да забавите процеса на стареене, използвайки подходящ крем против бръчки.

Как да предотвратим стареенето

В една определена възраст кожата на лицето започва да старее и да губи своята жизненост и блясък. Появяват се бръчици тук-там и ако не се предприемат мерки против тях, те стават все по-дълбоки и по-дълбоки. 

За да избегнем това, трябва отрано да започнем да полагаме грижи за лицето си. Най-проблемен е околоочният контур. Появата на първите бръчки при повечето жени започва именно от там. За да предотвратим или забавим този процес, дамските околоочни кремове за ежедневна употреба са много ефикасни. Кожата около очите е доста по-чувствителна и поради тази причина първите белези на стареене се забелязват точно там. Когато малките бръчици са вече налице, кремът с високо съдържание на хиалуронова киселина става първа необходимост.

Препоръчително е между 20 и 29 годишна възраст да се наблегне на превенцията, за да се забави преждевременното стареене. В началото на 30-те години е време да изберем подходящ крем против бръчки, а след 40-те употребата му е вече неизбежна.

За грижа за лицето в онлайн магазина на Лили Дрогерие може да намерите продуктите, които са подходящи за вашата възрастова група. Важно е да изберете добри кремове против бръчки, които да са адекватни за вашия тип кожа. Тя трябва да бъде достатъчно хидратирана, за да се забавят по-нататъшните процеси на стареене.

Какво трябва да знаем за кремовете против бръчки

Когато и при нас е дошло времето за ползване на козметика против стареене, на първо място, трябва да погледнем съставките, които съдържа определен крем против бръчки. Наличието на антиоксиданти и витамините С и Е спомагат производството на колаген и поддържат еластичността на кожата, което забавя появата на нови бръчки. Задължително в състава трябва да има противовъзпалителни съставки и хиалуронова киселина, която позволява задържането на влага в кожата и осигурява нейното нормално овлажняване. В наш интерес е винаги да четем етикетите, които ни е предоставил производителят, за да намерим най-подходящия продукт. Добре е също да проверим и мненията на други потребители, преди да пристъпим към поръчка – по този начин ще съберем повече информация за продукта, от който се интересуваме. 

 

Игра на Богове -Възходът на падението магазин за авточасти
Back to top button