8.5 C
София
понеделник, март 27, 2023

Кристина от „Ергенът“ се оказа скрита лимонка, пуснала на Слави, Годжи и Петканов, и…

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Кристина Пламенова, която бе една от първите изгонени във втория сезон на „Ергенът“, първоначално се представи като умна и образована дама, попаднала сред евтини момиченца. Оказва се обаче, че и самата тя не е много по-различна, поне в морален аспект, от тях.
Нахаканата блондинка е учила „Право“ пет години и е дипломиран юрист, но изглежда не това за нея е мечтаната реализация. Още като студентка Кристина е искала да бъде известна, поради което и постоянно се бутала в телевизията.

Братовчедът на „Ергенът“ Евгени проговори за победителката
Преди три години дори се появява в телевизията на Слави Трифонов „7/8 ТВ“, в предаването „Вечерта на Северозапада“, когато негови водещи са Краси Радков, Георги Милчев и Борис Солтарийски.
Според различни слухове, тиражирани в публичното пространство, за да се добере до покана в телевизията, амбициозната блондинка е минала през не едно или две легла, а за нейни любовници се спрягат Годжи и дори самият Слави Трифонов.

Проверка по рама

Няма такъв резил! Габи от „Ергенът“ се изложи брутално
Още преди тях обаче, юристката упорито се бута към популярността. Тя има снимка с Даниел Петканов, направена през пролетта на 2017 г.

По онова време Лудия репортер е все още необвързан. Да, същата година той се ожени за Александра Богданска, но чак есента, когато двамата участваха във „ВИП Брадър“.
Дали е имало нещо по-интимно между Кристина и Петканов, можем само да гадаем. Поне засега./show.24-chasa.eu

Магазин за Акумулатори

Блиц
Статията Кристина от „Ергенът“ се оказа скрита лимонка, пуснала на Слави, Годжи и Петканов, и… е публикувана за пръв път на ШОУ !.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ