25.8 C
София
петък, юни 9, 2023

Любима двойка от „Един за друг“ вдига сватба след месец ВИДЕО

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Една от най-култовите двойки от шоуто „Един за друг“ ще се венчаят след броени седмици. През юни ще си кажат заветното „Да“ на морска пищна сватба. 
За щастливото събитие научихме от сестрата на бъдещата булка, която с усмивка издаде пазената тайна на най-харесваната двойка от „Един за друг“. 

Става въпрос за Виктория и Георги, които държат рекорда по брой елиминации, но продължават да са в шоуто и да се борят за победа. Те доказаха, че въпреки скандалите, двамата са точно един за друг. 
Вики от „Един за друг“ нагорещи мрежата с тези СНИМКИ 18+
Заедно са от 8 години и най-накрая са решили да се венчаят. Пищното тържество ще бъде през юни, издаде певицата Десита в подкаста „Не съм такъв човек“, която е сестра на Вики. 

Проверка по рама

Двойката живее в столицата, където учат и се развиват професионално. Докато Вики твори впечатляващи десерти и торти, нейният партньор работи като юрист в агенция за недвижими имоти. Мечтаят за голяма къща и деца, а миналото лято по време на романтична почивка се сгодяват. Десита със сигурност ще хване микрофона и ще попее на сватбата на сестра си./show.24-chasa.eu
Цялото интервю на Десита в подкаста „Не съм такъв човек“ може да гледате в линка долу:

 
Блиц

Магазин за Акумулатори

Статията Любима двойка от „Един за друг“ вдига сватба след месец ВИДЕО е публикувана за пръв път на ШОУ !.
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ