13.8 C
София
събота, септември 30, 2023

Любовен хороскоп за седмицата от 10 до 16 юли 2023 г

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Любовта е сферата на живота, в която е необходима стабилност. Проблемите в любовта могат да ни лишат от добро настроение, енергия и като резултат от възможността да постигнем успех в други области. Астролозите казаха как да избегнете това.
Намирането на вашата сродна душа не е толкова трудно, колкото да я задържите. Често проблемите на този фронт са по-лоши от самата липса на любов, така че не смятайте самотата за проблем. Тази седмица енергията на планетите е непроменлива, така че животът в отношенията с любим човек ще бъде по-стабилен за вас и мен. Това е страхотен момент да потърсите и своята сродна душа, тъй като Меркурий ще направи преход в знака Лъв, което ще събуди желанието ни за общуване. Бъдете наясно как всеки от знаците показва чувства. Да разграничиш безобидния флирт от влюбването.

Овен

Овните ще трябва да се подготвят за това, че могат да срещнат любов от минал живот. Не е задължително това да е някаква кармична връзка, но тяхната символика определено ще ги озадачи сериозно. Стабилността на планетите и звездите ще помогне. Сравнително силен Меркурий ще даде на Овена известна подкрепа и самочувствие. Каквото и да се случи, не е нужно да криете чувствата си. Можете да се доверите на вътрешния си глас, за да избегнете токсичните хора. Тази седмица ще бъде много необичайна за любовната сфера.
Телец

Телците, които ще работят много, е препоръчително да използват медитация за пълна релаксация. В този случай те ще могат да запазят и увеличат своята харизма. В крайна сметка, в състояние на умора, ние не сме толкова привлекателни. Телецът ще трябва да се справи с евентуален прилив на емпатия. Е, трябва да мислите за проблемите на другите, ако не можете да се справите със собствените си. За Телците ще стане по-лесно да се срещат с хора, но няма нужда да бързат, ако искат да намерят своята сродна душа и да изградят отношения.

Близнаци

Близнаците трябва да помнят за материализацията на мислите. В сферата на любовта това е изключително важно сега. Близнаците също ще трябва да се справят с предчувствията си. Не е нужно да мислите твърде много. Важно е да се следват фактите. Като цяло ситуацията в любовната сфера за Близнаците ще бъде изключително благоприятна. Основното нещо за представителите на този знак сега е да не мислят, че всички наоколо са против тях, защото това определено не е така. Намирането на любов е лесно, но създаването на връзка е по-трудна задача. Важно е да запомните честността и откритостта. Това е над всичко.
Рак

Много вероятно е Ракът да трябва да направи важен избор в сферата на любовта. Да, това може да създаде някои проблеми, но не всичко е толкова лошо. Можете просто да започнете да следвате пет полезни правила, които ще улеснят задачата. За да привлекат любовта, Раците трябва да погледнат в сърцата си – има много добро и положително. Можете да поканите сродната си душа да изиграе сватба или просто да признаете любовта си, да направите важно обещание. Късметът в любовните дела е на страната на Раците. Намирането на любовта няма да е проблем за тях. Основното е да разпознаете в човек онези качества, които са толкова необходими.

Проверка по рама

лъв

Всички зодии изразяват чувствата си по различен начин. Лъвовете трябва да запомнят този прост факт, особено ако в момента са в търсене на любов. Представителите на този знак трябва да започнат да се доверяват на вътрешния си глас, защото той е изключително важен за момента. Интуицията в любовта понякога помага и то много. Сега Меркурий отново набира сила, което показва стабилност на енергията и повишена увереност. Струва си да използвате тази седмица, за да израстнете духовно, да вдъхнете нов живот на вече създадените отношения. Не се страхувайте да кажете нещо хубаво на любимия човек.
зодия Дева

Някои чувства и емоции разрушават късмета в любовта. Това включва ревност и омраза. За да е наред всичко, Девите ще трябва да забравят за ревността. Тези хора могат да бъдат много досадни, без да забелязват натиска, упражняван върху любим човек, но този път те ще могат да се видят отстрани. Почти всяка връзка може да бъде изведена на следващото по-високо ниво. Основното в общуването с хората е да бъдете по-добри. Трябва да се опитате да започнете всяка сутрин с любов към себе си и към света. Това ще помогне на Девите да станат привлекателни.

Везни

От ретроградните планети Нептун е много опасен. Той може да подтикне Везните към грешни стъпки и решения в любовта. Затова астролозите съветват да сме по-внимателни с решенията. Това ще спаси любовта, която се пази от падане в бездната. Можете да започнете нови връзки, да планирате сватба, да заявите любовта си и да правите дългосрочни планове. Съвместните обиколки по магазините ще са от полза на влюбените Везни. Всеки, който търси, трябва да запомни нашите съвети как да разбере, че този или онзи човек ще донесе проблеми. Важно е да внимавате.

скорпион

Скорпионите трябва да се пазят от енергийни вампири, които могат да бъдат доста в тяхната среда. По-рано говорихме за това как да не станем донор за енергиен вампир. Скорпионите ще трябва да се примирят с факта, че предстоят промени в любовния живот. Това ще стане ясно от затишието, което е възможно в самото начало на седмицата. Възможно е Скорпионите да станат малко по-капризни, но този проблем бързо ще изчезне, ако не поставяте под въпрос доверието си. Като цяло седмицата ще бъде чудесна за прекратяване на безизходна връзка или за намиране на нова любов.
Стрелец

Стрелците могат спокойно да търсят любовта, защото Венера все още ще е в силна позиция. Благодарение на това Стрелецът ще има максимално количество енергия през цялата седмица. Астролозите и експертите на сайта dailyhoro.ru настоятелно съветват да не криете чувства и емоции – те ще бъдат пътеводна звезда за Стрелците. Хората от този знак ще бъдат в светлината на прожекторите, което ще им вдъхне самочувствие. Всеки, който току-що е започнал нова връзка, може да разбере колко дълго може да продължи тя. Подходящото нумерологично изчисление ще помогне на Стрелец в това.

Козирог

Сега на Козирозите е строго забранено да се занимават с миналото и оплакванията. Хората ще почувстват това и ще се опитат да заобиколят такива Козирози. Всички семейни ще имат късмет тази седмица, защото ще могат да открият нещо ново в партньора си. За това е виновна благоприятната енергия на Меркурий. Не се обезсърчавайте, ако нещо се обърка. Възможно е Козирозите да успеят да променят мирогледа си. Отрицателните мисли трябва да бъдат изхвърлени от главата ви през тези седем дни, в противен случай ще бъде изключително трудно да намерите любов от 10-ти до 16-ти.

Магазин за Акумулатори

Водолей

За Водолея нощните осветителни тела ще помогнат да се отървете от токсичните настройки и да направят живота ви по-добър. Съвместимостта в любовта с Водолей тази седмица ще бъде най-висока и с всички знаци. Ако представителите на този знак търсят сродна душа, те ще могат да я намерят сред приятели и колеги. Не е нужно да ходите далеч за любовта – тя определено е някъде наблизо. Тези, които вече имат връзка, трябва да прекарат един незабравим уикенд заедно – сменете обстановката, организирайте необичайна среща. Душевното състояние и желанието за щастие при Водолеите ще бъдат на върха.
Риба

Риби, вероятно през последните седмици е имало много разногласия с втората половина и близките. Меркурий в Лъв и три силни конспирации за бързо разрешаване на спорове и проблеми ще ви помогнат да направите това време приятно. Дръзките и често неразбираеми действия на Рибите тази седмица ще бъдат относително безопасни. Хората ще се опитат да ги възприемат правилно, но всичко си има граници. В любовта можете спокойно да експериментирате, да флиртувате, да ходите на необичайни срещи. В крайна сметка количеството определено ще се превърне в качество.

Най-романтичните и влюбени знаци на Зодиака ще станат по-щастливи в любовната сфера. Започва времето, в което всички трябва да се стремим към взаимно разбирателство. Добротата ще спаси този свят, а любовта ще го направи по-красив и приятен.
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ