България

ЛЮБОВНА АФЕРА в Новините Днес: Омъжената Невяна Митева любила Димитър Марашлиев – Марата, двамата се гушкали в офиса му, отпред пазел новобранец

Не бъди безразличен ! Сподели статията с твоите приятели

 

 

Червената легенда Димитър Марашлиев – Марата (31 август 1947 г. – 12.07.2018 г.) любил майорката от ВВС Невяна Митева, която днес е кандидат за вицепрезидент, припомня Новините Днес.

Тогавашният ѝ съпруг – бизнесменът Красимир Стоянов Арнаудов, я гони до дупка, но аферата завършва с развод, пишат медиите през далечната 2001 г.

Проверка по рама

 

По време на любовните екшъни лявото крило на ЦСКА и националния тим Марата е треньор на детско-юношеската школа на „червените” и е „само” 23 години по-голям от любовницата си.

Полковник Невяна Михайлова Митева-Матеева, родена на 2 май 1970 г. в Добрич, кандидат за вицепрезидент на изборите на 14.11.2021 г., сегашна съпруга на генерал-майор Явор Матеев, командир на Специалните сили.

 

Във ВВС тогава я наричат „генерал Невянка”, назначена за „Главен психолог“ на авиацията.

Засуканата мадама тогава е само на 25, завршила ВИФ „Георги Димитров” и става треньорка в ЦСКА. За нещастие е уволнена от за несправяне с работата. Според съпруга си е аморална, психически неустойчива и податлива към охолен живот.

Магазин за Акумулатори

 

Съпругът ѝ Красимир Арнаудов също е кадър на ВИФ. След демокрацията започва бизнес, по-късна става управител на „Макс” ООД, която управлява четири пункта за химическо чистене.

През август 1991 г. Невяна Митева като спортист на ЦСКА купува апартамент в софийския кв. „Дружба” – двустае, тухлен, с гараж. На следващата година сключва брак с Красимир Арнаудов, няколко месеца по-късно се ражда синът им.

 

Съпругът е на седмото небе, прави луксозен ремонт и всичко е като по мед и масло. След отпуска по майчинство Невяна се връща на работа в Централната армейска спортна школа, но столът ѝ се клати, затова Красимир дава два рушвета по $4000, за да ѝ спаси работата. Въпреки всичко след време е натирена с мотив неизпълнение на професионалните задължения.

В този момент и бизнесът на Красимир започна да потъва, а оттук страда и семейният стандарт.

 

В съседство с плувния басейн на ЦСКА, където е Митева, е футболният терен, където тренират „червените” – сборище на богати ветерани с много пари и малко проблеми, които не бягат от любовни авантюри.

 

Тук красавицата се засича с легендарния нападател Димитър Марашлиев – Марата. В началото той има благородни мотиви – да намери работа на плувкинята. Постепенно, обаче, нещата излизат от контрол и двамата ставата любовници.

 

Плъзват слухове и съпругът Красимир решава да говори с Марата – отива пред кабинета му, където новобранец препречва пътя му с думите: „Тихо, че шефът чука гаджето си”.

 

Аферата свършва своето – на 15 май 2000 г. Митева е назначена в поделение 26 790 на ВВС с чин капитан. Длъжността ѝ е старши помощник-началник в отделение „Възпитателна работа, информация и връзки с обществеността”. Зачислен ѝ е пистолет „Макаров”. Началник на поделението е Димитър Георгиев.

 

Резилът е голям, Невяна подава молба за развод, оставя сина си при родителите в Добрич и изхвърля мъжа си от апартамента, като не му позволява дори да си вземе вещите.

 

Материалът ЛЮБОВНА АФЕРА в Новините Днес: Омъжената Невяна Митева любила Димитър Марашлиев – Марата, двамата се гушкали в офиса му, отпред пазел новобранец е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Игра на Богове -Възходът на падението магазин за авточасти
Back to top button