България

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ от дипломат: Бойко Борисов подготвя преврат!

Тарторът на разбойническата партия ГЕРБ Бойко Борисов стяга преврат! За това предупреди дипломатът Илиян Василев, видя репортер на Новините Днес.

Ето коментара му:

Ако не е ви е ясно, Борисов ще прави преврат. Сега са пътностроителните фирми, след това ресторантьори, след това потребители, администрация.

Най-големите касови наличности са в подобни пътностроителни фирми. Получили са огромни пари, но сега няма с какво да се разплатят. Защо ли? Защото на каса са изтеглили пари, за да ги дадат за рушвети и не е останало, за да се разплатят.

Проверка по рама

Един от триковете, които използват е сега да си раздадат бързо дивиденти, за да оправдаят липсата на пари в касата или да закупят ниви и други нискостойности имоти на по-високи стойности.

Едно качество му липсва на Радев – твърдост и решителност. Започна много да се съобразява, сакън по-решително действия да не се отрази негативно на кампанията му и Борисов си трупа дивиденти.

НАП какво спи, ДАНС? Характер трябва, господа, за да измъкнете колата от калта и капаните на Доган и Борисов. И разбира се, ум.

ВИЗИТКА:

Илиян Василев е дипломат, енергиен експерт и изявен активист в сферата на борбата срещу корупцията.Той е учредител и председател на Управителния съвет на фондация „Алтернативи и анализи“ и управляващ партньор на „Иновейтив Енерджи Солюшънс“ ЕООД“

От 1997 г. до 2000 г. г-н. Василев е председател на Агенцията за чуждестранни инвестиции, а от 2000 г. до 2006 г. служи като посланик на Република България в Русия.

Магазин за Акумулатори

Заемал е и поста председател на консултантската компания „Делойт България“. В ролята си на енергиен консултант е съветвал няколко български правителства.

Коментарите му по въпросите на енергийната сигурност могат да се намерят в редица авторитетни медии като „Файненшъл таймс“ и агенция „Ройтерс“.

Материалът ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ от дипломат: Бойко Борисов подготвя преврат! е публикуван за пръв път на Новините Днес.

Народ

Игра на Богове -Възходът на падението

Related Articles

Back to top button