2.8 C
София
вторник, януари 31, 2023

М3ГАН, M3GAN – филм, който очакват всички. Къде да се гледа ?

ПРОЧЕТИ СЪЩО

М3ГАН / M3GAN е филм, който очакват всички с нетърпение.
Официалната премиера в кината е насрочена за 06.01.2023г, но в интернет пространството филма може да се гледа на различни места, едно от които е FILMITE.NET , FMOVIES.SITE и навярно поне още няколко !

Филма има следното резюме :

Тя е повече от играчка. Тя е част от семейството
Този януари две от най-големите имена на модерния хорър – Джеймс Уан (Убийствен пъзел, Заклинанието, Злокобен) и Джейсън Блум (Хелоуин, Невидимия, Черният телефон) се събират за първи път извън изключително успешната поредицата Коварен капан, за да ни представят новото лице на ужаса – М3ГАН.

Чудо на изкуствения интелект, М3ГАН е реалистична кукла, програмирана да бъде най-добър приятел и съюзник на детето. Създадена като прототип за компания за играчки от брилянтния специалист по роботика Джема (Алисън Уилямс), М3ГАН може да слуша, да гледа и да се учи, докато стане партньор в игрите, модел за подражание и закрилник на детето, с което е свързана. Когато внезапно се оказва настойник на осиротялата си 8-годишна племенница Кади (Вайълет МакГроу), Джема се чувства ужасно несигурна и неподготвена да бъде родител. Под сериозно напрежение в работата, Джема решава да събере М3ГАН с Кади, в опит да разреши и двата си проблема – решение, което ще има невъобразими последици.

Определен е в жанрова категория „ужас“ , „трилър“ и дори „научна фантастика“.
Високия рейтинг на M3GAN навярно е оправдан, защото дори известни филмови критици мълчат и не критикуват филма, излезнал в началото на 2023 година.

Новините Днес разгледа един от сайтовете за филми онлайн, а именно flmite.net и успяхме да намерим много филми, които заслужават вниманието на филмовите фенове.

Разбира се, преживяванията и удоволствието от големия екран не може да бъде заменен по никакъв начин от гледане на филми в интернет, но все пак не е лоша алтернатива !
Филми онлайн без реклами

More articles

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ