5.7 C
София
неделя, декември 10, 2023

Мария Илиева се издаде за сватбата и показа пред всички… СНИМКА

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Мария Илиева май много скоро официално ще мине в редиците на щастливо омъжените дами, поне ако съдим по изящния пръстен, който блести на пръста й.
Певицата, която в момента е и ментор в „Гласът на България“, вече не крие скъпия подарък, който е получила от приятеля си Александър Междуречки, вероятно наскоро, а това, което той издава, насочва моментално към Менделсон.

Лечев блокира Мария Илиева в „Гласът на България“, но бе попарен от… ВИДЕО
Става дума за огромен годежен пръстен, чиято цена справките показват, че възлиза на около „скромните“ 10 000 лева. При едно от скорошните си тв гостувания по bTV Мария го показа в пълния му блясък и очаквано минути след това мрежата прегря.

В края на разговора водещите попитаха певицата за въпросното скъпарско бижу на пръста й и дали наистина е получила предложение за брак, а начина, по който отвърна Мария, внася повече от яснота по въпроса.
Проверка по рама

„Повече от омъжена съм! Вречена съм в любовта на живота си завинаги. Ако тръгнем да правим този микропразник със сигурност няма да го крием. Мисля, че това са естествени етапи от живота. Когато ги усетиш – идват, ако не дойдат – все тая. Не ми е непременно важно да съм омъжена“, заяви тя./show.24-chasa.eu
Блиц

Статията Мария Илиева се издаде за сватбата и показа пред всички… СНИМКА е публикувана за пръв път на ШОУ !.
Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ