3.9 C
София
сряда, декември 6, 2023

Мис България изпадна в тежка депресия във „Фермата“ СНИМКИ

ПРОЧЕТИ СЪЩО

В тежка депресия изпадна една от най-красивите и нахъсани за победа участнички във „Фермата“. Мис България Нанси Карабойчева по цял ден реве, откакто кракът й е шиниран от бедрото до глезена заради контузията, която претърпя.
Блондинката плаче не само от болка, но и от безсилие, че не може да се движи свободно, а се налага да куцука из стопанството. Мисълта, че тежи на съотборниците си от „Канатица“ и че постоянно трябва да ги моли за помощ, също я срива.

Мис България пострада във „Фермата“, карат я в болницаНанси се контузи по време на битка, след като скочи от високо и се приземи лошо върху крака си. Миската веднага беше закарана в болница, а снимката показа, че крайникът й не е счупен. Лекарите предполагат, че е разтегнала вътрешна връзка на коляното, но още не могат да кажат колко тежко е състоянието й.

Проверка по рама

Фолкпевицата Неделина пред БЛИЦ след „Фермата“: Излязох победител, а всички очакваха да не знам нищо!
В случай, че травмата не е сериозна, Нанси ще може да проходи до седмица. „Ако обаче видя, че не мога да помагам на отбора си, няма да стоя тук някой да ме подбутва или да не ме избира за битки от жал. Това е последното, което бих направила, за да стигна по-напред в играта“, заяви носителката на короната./show.24-chasa.eu

Блиц
Статията Мис България изпадна в тежка депресия във „Фермата“ СНИМКИ е публикувана за пръв път на ШОУ !.

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ