17.8 C
София
понеделник, юни 5, 2023

Най-големият фетиш за дамите в Survivor – бельото на Благой Георгиев

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Доказателство за това е предаването Survivor, в което Георгиев вече няколко месеца се състезава с останалите „оцеляващи“ в Доминикана. Оказва се обаче, че въпреки суровите условия, в които живеят участниците – без истинска баня, без хубава храна, без фризьори и козметики, Благой Георгиев отново привлича дамите като магнит. При това не само с тялото си, но и с… бельото си.
Снимките на Survivor приключиха - всички оцелели вече са в България

Снимките на седмия сезон на Survivor приключиха. Участниците, които оцеляха до този момент, се прибраха от екзотичната Доминикана обрат…

В началото на риалити формата фолкпевицата Татяна се зае със задачата да пере боксерките на футболиста, а сега, две седмици преди финала на 16 май, инфлуенсърката Мария направо ги обу, пише Fakti. 
Блондинката облече бельото на татуирания спортист, след като беше изгонена при него и певеца Тино на Острова на отшелника.

„Двамата бяха много гостоприемни към мен, посрещнаха ме прекрасно. Благо буквално си даде гащите, за да спя с тях, защото бях без дрехи“, откровено призна Мария и предизвика бурен смях и в племето, и у собственика на гащите.
ОЩЕ: Джийзъса е в миналото. Благо Георгиев получи нов прякор в Survivor

Проверка по рама
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ