33.4 C
София
петък, юли 19, 2024

Никол Дунев съсипана след брутална гавра заради „Игри на волята“, ужасът й е голям

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Красавицата Никол Дунев съвсем скоро се раздели с риалитито „Игри на волята“, като нейният път свърши още на Чистилището, от което тя така и не можа да се измъкне повече от месец.

Красавицата бе отстранена от Виолета, която първоначално бе част от племето на „Старейшините“, но бе прокудена от там при „Изгубените“.

След отпадането си от риалитито Никол не спира да прави какви ли не интересни и пикантни признания, като първото от тях бе свързано с баща й Краси Дунев.

Щерката на олимпийския медалист от Атланта 1996 година обаче не се посвенява да разкаже и повече. Брюнетката споделя в откровена изповед в подкаста на „Игри на волята“, воден от колоритната Ивка Бейбе, че е получавала страшни заплахи. Тя дори си позволява да цитира някои от тях дословно, а от подобни думи ще ви прилошее.

Ето какво казва Никол:

Проверка по рама

„Получих на лично съобщение неща като „Пожелавам ти най-лошото на теб и на семейството ти да се случи“. Защото не съм ставала за нищо, била съм боклук, била съм търкалящо се буре. Такива неща, където..

Плакала съм от такива съобщения, защото засягат не само мен, но и семейството ми“, призна Никол Дунев.

 

Блиц

Статията Никол Дунев съсипана след брутална гавра заради „Игри на волята“, ужасът й е голям е публикувана за пръв път на ШОУ !.

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ