2.6 C
София
четвъртък, декември 7, 2023

Нинджата Гого от „Игри на волята“ попари мераците на продуцентите само с две думи

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Един от най-добрите и подготвени участници в „Игри на волята“ безспорно е Гого от миналия сезон. Той разкри, че е получил покана да се включи в ол старс сезона, но веднага е отказал на продуцентите. 
Нинджата Гого разкри какво точно е отговорил на продуцентите и защо няма да участва в сезона, в който участие ще вземат само най-добрите участници от всички сезони досега. 

„Защо не съм приел. Извикаха ме, да. Карах сноуборд и паднах, имах луксация на рамото и не бях в много добра форма, правих рехабилитации. Не мисля, че бях готов да влезна в трудна битка. Знам, че ако вляза в игрите трябва, да дам някаква мега тегава битка, която отнова да е запомняща се, защото аз си правя трасета.
Аз самия си измислям, правя семинари и трасета с препядствия, които не са лесни и на мен ми харесва, ако правя нещо, да съм на макс, в случая не се усещах, че мога да изкарам най-доброто от себе си и това може, да ми коства, да се чувствам по-зле след това – физически и контузията, да се влоши. Даже сега наскоро спрях, да я усещам преди един месец. Тоест, ако бях влезнал в някоя трудна битка, можеше да се влоши и аз предпочетох здравето си преди славата.
Дали може да ме видите в Ол старс сезона, това не зависи от мен. Всъщност може и да зависи от мен, ако ме поканят и аз имам решението, дали да приема или не, така че това е деликатен въпрос, който може само да си го представим.“, казва по тема участника в „Игри на волята“ в подкаста на Николай Чолаков, също участник в предаването./show.24-chasa.eu

Проверка по рама

 
Блиц

Статията Нинджата Гого от „Игри на волята“ попари мераците на продуцентите само с две думи е публикувана за пръв път на ШОУ !.
Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ