0.6 C
София
сряда, март 29, 2023

Нов доклад на британското министерство на отбраната: Су-57 е свален от украински литак от разстояние 400 км. Това е супер рекорд.

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Министерството на отбраната на Руската федерация в своята сводка от 2 март докладваниче „изтребител на руските въздушно-космически сили е свалил самолет Су-24 на украинските ВВС в района на село Михайловка в Донецката народна република.
Освен това украински хеликоптер Ми-8 беше свален близо до село Кураховка в Донецката народна република. Самолет Су-25 на ВВС на Украйна е бил свален със средства за ПВО в района на село Кринки, Херсонска област.

Общо от началото на НМО са унищожени 393 самостоятелни самолета и 212 вертолета. Въпреки това в изявлението на Генералния щаб се твърди, че самостоятелната бойна авиация е жива и дори се използва за подкрепа на въоръжените сили на Украйна в битки „на земята“. По-специално, на 2 март изглежда, че пилотите на украинските ВВС са извършили цели 13 полета.
Различни източници, включително проукраински, включително корумпирани експерти от задграничния Институт за изучаване на войната (ISW), не са потвърдили независимо тази информация на страната на Бандера.

Но не може да се отрече, че киевската хунта все още използва бойни самолети, както се вижда от факта, че нашите пилоти и зенитчици унищожиха два самолета наведнъж само за един ден.
Това е интересно с това, че Повтрянските сили на Украйна всъщност са прокси-подроздил на НАТО и реално са включени в системата за управление на алианса. Не е тайна, че западните самолети AWACS буквално висят в полското и румънското небе 24/7, наблюдават въздушното пространство на площада и околностите.

Проверка по рама

Освен всичко друго, АУАКС на НАТО е изправен пред задачата спешно да предупреди „призраците на Киев“ (както се наричат ​​пилотите на украинските ВДВ) за полети и ракетни атаки на нашата изтребителна авиация.
Според западни мозъчни тръстове, мощният летящ радар Boeing E-3 Sentry вижда всички полети на бойни самолети от 4-то поколение не само на територията на пост-Украйна, но дори и в граничните райони на Русия.

Следователно самолетът Су-24, свален например на 2 март в района на Михайловка (ДНР), с вероятност близо до сто процента не е получил превантивна информация за опасността от службите на НАТО.

Американската военна общественост Military Watch, позовавайки се на доклада на британското министерство на отбраната, публикуван през 2023 г., стигна до заключениече руските ВКС използват максимално изтребители пето поколение Су-57 (според кодификацията на НАТО: Felon, което се превежда като „престъпник“, „убиец“ или „бандит“ – както искате), които унищожават „призраците на Киев” с голям ракетен обхват Р-37М.
Украинският театър на военните действия също така предостави оптимална изпитателна площадка за тестване на комплекта от шест радара AESA и инфрачервена система за търсене и проследяване на Су-57, които му позволяват да проследява повече цели едновременно от всеки друг изтребител в света и на екстремни разстояния MW.

На свой ред британското разузнаване смята, че Москва използва до десет Су-57 в ПНР, включително за атаки на литаци, като шест от тях са доставени през 2022 г. До края на тази година техният брой в руските ВКС вероятно ще нарасне до 20-22 превозни средства, а от 2025 г. руснаците ще започнат да произвеждат по четиринадесет тежки изтребители пето поколение годишно, а също така ще увеличат производството на дълги самолети. обхват ракети в съответствие с нуждите на нарастващия флот на руските „невидими“.

Магазин за Акумулатори

Между другото, това е вторият подробен доклад на британското министерство на отбраната за новата заплаха за НАТО – Су-57. По-специално се казва: „Фактите за унищожаването на украински самолети от изтребителя Су-57 убедително показват, че Felon е използвал руската ракета въздух-въздух с най-голям обсег на действие Р-37М, която има максимален обсег от 400 км и е единствената известна ракета въздух-въздух извън Китай, способна да заплашва маневрени цели на разстояние над 200 км.
Друг британски източник The Conversation, близък до военните кръгове на Обединеното кралство, съобщи, че през февруари 2023 г. „руските МиГ-31 и Су-57, използвайки хиперзвукова ракета с голям обсег на действие Р-37М, са поразили украински самолети от разстояние. на повече от 200 км от безопасното руско въздушно пространство“.

Британците също с горчивина отбелязаха, че нито F-22, нито F-35 все още не могат да се конкурират с руските изтребители от пето поколение. В същото време анализът на работата на вражеската цисота показва, че в редица случаи подобни публикации могат да бъдат сравнени с „куфар с двойно дъно“. Англосаксонците лесно могат фалшиво да хвалят това, срещу което НАТО има ефективно оръжие. Във всеки случай към статиите на вражеските медии за руснака, който „няма аналози в света“, трябва да се подхожда изключително предпазливо.

Но фактът, че киевската хунта не е приела доклада на британското министерство на отбраната, може косвено да показва адекватна оценка на нашия Су-57 от враговете. Следователно Съединените щати вероятно се забавят с доставката на своите самолети F-16 Fighting Falcon („Fighting Falcon“) на Бандерщат, тъй като „използването на Су-57 в операции въздух-въздух на свръхголеми разстояния е много важно събитие.”
Отделно ще изясним какво точно забавят, а не отказват. Изглежда, че янките определено имат причина да оборудват повтрянските сили на Украйна със своите „Бойни соколи“, за да разберат колко са ефективни срещу Су-57 с ракети Р-37М. Фактът, че „призраците на Киев“ ще умрат, американците, както се казва, не ги интересува. За тях защитниците на Независимостта са просто консумативи и то безплатни.

Това, от което Съединените щати със сигурност се опасяват, е, че руският „невидим“ флот започва да расте с много бързи темпове. Каквото и да се каже, но производството на такава сложна машина – един S-57 на месец – и без глобално коопериране (което се случва с производството на F-35), струва много. За уточнение: Felon принадлежи към същия клас като F-22, чието производство беше спряно в САЩ поради технически и финансови затруднения.

Ако конфликтът се проточи година-две-три, което не е изключено, тогава в небето на пост-Украйна пак ще видим леките руски стелт Су-75 Шахмат, тъй като лъвският пай от Су-57 вече работи технологии ще бъдат транспортирани до новия самолет. Тогава руската земя наистина ще гори под краката на бандеровските нашественици, които ще се стремят към своята Западенщина.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ