26.8 C
София
понеделник, юли 15, 2024

Новата на Боби Ръгбиста изплаши мрежата със силикона си СНИМКИ

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Боби Ръгбиста, който стана популярен с участието си в „Биг Брадър“, вече има нова силиконова тръпка в живота си след раздялата с Никита Джонсън.

Спортистът цъфти от щастие до мощния силикон на шведката Тимеа Хороват, както става ясно и от съвместните им снимки, активно коментираи в социалните мрежи.

Боби Ръгбиста изненада Никита Джонсън с нов апартамент ВИДЕО

От фотосите става ясно, че двамата са неразделни, а блондинката е пълна с корекции по себе си – на лицето, по тялото, има и над 10 татуса. Изборът на Ръгбиста обаче, за негов ужас, предизвиква предимно подигравателни и негативни отзиви в мрежата, отколкото комплименти, които той системно трие.

Проверка по рама

„Хубаво момче е, здраво, стройно, спортист. Как може да си пада само по такива жени?! Тимеа става за секс извращения, но не й за сериозна половинка. Видът й е гротеска“, гласи един от коментарите под фотосите в профила на Боби.

Никита Джонсън и Боби Ръгбиста събраха погледите в Несебър СНИМКИ 18+

Риалити героят и силиконката са заедно от 2 години, като миналото лято спортистът я довел в България и я е запознал с родата, а как са реагирали те, само можем да гадаем, пише „Уикенд“.

Припомняме, че с предишната си половинка Никита Джонсън Боби живееше на семейни начала именно в Швеция, откъдето е и настоящата му изгора. Там двамата имаха студио за татуировки, впоследствие се сдобиха и с мечтано жилище в Банкя, където плануваха да живеят през лятото, когато си идват в родината. В началото на пандемията обаче, Никита и Боби сложиха край на отношенията си, без да коментират причината. Твърди се, че именно паралелната връзка на Ръгбиста с едрогърдата шведка, е станала повод за това./show.24-chasa.eu

Магазин за Акумулатори

Блиц

Статията Новата на Боби Ръгбиста изплаши мрежата със силикона си СНИМКИ е публикувана за пръв път на ШОУ !.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ