19.8 C
София
петък, май 24, 2024

Новина в Narod.bg: Иван Гешев се излага на изборите с партията на Евгений Бакърджиев

ПРОЧЕТИ СЪЩО


Проваленият главен прокурор Иван Гешев, позорно изритан от съдебната власт, ще опита да се закрепи на повърхността на обществения живот с политически виражи, за което бе създадена и маргиналната партия „Справедливост за България”, подсказа само пред Narod.bg запознат с делата на „новия месия“ Гешев.

Понеже политическата му рожба не е регистрирана в съда по реда на Закона за политическите партии, печалният екс прокурор №1 ще се изложи на изборите на 9 юни, като се яви с ракета-носител: движението на покойния СДС фактор Евгений Бакърджиев – Български демократичен съюз „Радикали“, разкри ексклузивно нашият източник.

Провалът на Гешев ще е провал и за радикалите, в момента под ръководството на лидера Цветан Манев, който на 14 ноември 2021-а бе „вицепрезидент“ на мераклията на държавен глава и потънал партиен вожд Валери Симеонов, поясни източникът на Narod.bg.

Материалът Новина в Narod.bg: Иван Гешев се излага на изборите с партията на Евгений Бакърджиев е публикуван за пръв път на Narod.bg.Source link

Проверка по рама

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ