19.8 C
София
петък, май 24, 2024

План в Narod.bg: Моника и Сергей вкараха Елена Йончева в ДПС, мъстят на Корнелия (СНИМКИ)

ПРОЧЕТИ СЪЩО


Моника и Сергей Станишеви стоят зад изненадващата ДПС номинация на Елена Йончева за нов мандат в Европейския парламент, издаде пред Narod.bg читател от лявото политическо пространство, настоял за анонимност.

Сръчната Моника и Сергей, който има открити амбиции за участие в политиката и след края на евродепутатстването, са убедили структурата на ДПС в Благоевград да издигнат Елена Йончева за нов мандат в Брюксел, тъй като обсебилата БСП Корнелия Нинова открито заяви, че няма да разчита на досегашните леви авторитети за вота на 9 юни.

Така Станишеви ще улучат два заека с един куршум – хем ще дадат шанс на читав евродепутат като Елена Йончева, бивша любовница на Сергей, хем ще натрият носа на самозабравилата се Корнелия, на която социолозите вещаят поредното сгромолясване и само двама от БСП в Европейския парламент.

Преди десетина дни от ДПС-Благоевград съобщиха, че на заседанието на Областния съвет на партията е взето решение сред издигнатите за кандидати за членове на Европейския парламент да бъде и Елена Йончева. По-късно тя бе номинирана и от ДПС структурата в Хасково.

До момента лявата журналистка и бивше гадже на Сергей Станишев е депутат от БСП в Групата на Прогресивния алианс на социалистите и демократите в Европейския парламент.

Проверка по рама

„Приемам номинацията на ДПС-Благоевград да участвам в кампанията като кандидат за евродепутат като признание за всичко, което съм постигнала в Европейския парламент за България”, коментира за БТА Елена Йончева и благодари за това на структурата на Движението.

Според нашия източник планът е измислен от Моника Станишева. 53-годишната пиарка впечатлява с визия на модел, макар да е родила четири деца.

Моника е майка на пораснали син и дъщеря от първия си брак с покойният банкер Венцислав Йосифов – Моника и Венци. След развода с банкера тя открива любовта в лицето на Сергей Станишев и му ражда двама наследници – Дария и Георги. През май двойката ще празнува 11 години щастлив брак.

Материалът План в Narod.bg: Моника и Сергей вкараха Елена Йончева в ДПС, мъстят на Корнелия (СНИМКИ) е публикуван за пръв път на Narod.bg.Source link

Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ