17.7 C
София
понеделник, септември 25, 2023

Огледало в спалнята: Ето защо никога не трябва да слагате

ПРОЧЕТИ СЪЩО

През последните години все повече хора обръщат внимание на фън шуй – даоистката доктрина за хармонията и баланса на енергиите в космоса. Едно от важните правила на фън шуй е забраната за поставяне на огледала в спалнята, въпреки че много от нас не придават никакво значение на това.
Защо не трябва да поставяте огледало в спалнята си?

Има научно обяснение защо трябва да се спазва това правило. Според експерти огледалото в спалнята може да създаде негативен ефект върху енергията в стаята. От гледна точка на фън шуй огледалото отразява и удвоява енергията, която вече е в пространството.
Създайте хармонична спалня на мечтите

Така, ако в спалнята има негативна атмосфера, например поради конфликт между съпрузи, огледалото може допълнително да усили тази негативна енергия.
Също така е важно да разберете, че огледалото в спалнята може да доведе до смущения в съня.

Проверка по рама

Факт е, че някои хора могат да се почувстват несигурни или тревожни, ако видят отражението си през нощта. Това от своя страна може да доведе до безсъние и други проблеми със съня.
Освен това огледалото в спалнята срещу леглото може да създаде твърде много активност в стаята, особено ако ярки светлини или други ярки предмети се отразяват в него.

Какво трябва да знаете при обзавеждането на спалнята

Какво казват народните знаци за огледалото в спалнята?
Народните знаци казват, че огледалото в спалнята може да наруши хармонията на семейните отношения и да доведе до конфликти между партньорите.

Смята се също, че огледалото може да привлече болести и здравословни проблеми.

Магазин за Акумулатори

В някои култури се смята, че огледалото в спалнята е един вид портал, през който злите духове си проправят път в стаята.
Освен това в някои източни култури огледалото се смята за символ на „пропастта“.

В заключение отбелязваме: решението дали да поставите огледало в спалнята зависи единствено от вас – собствениците на къщата или апартамента. Но ако искате да си осигурите здрав и позитивен сън, тогава е по-добре да избягвате поставянето на огледала в спалнята.
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ