13.8 C
София
събота, септември 30, 2023

Още една сватба на участници от „Един за друг“! Младоженецът „краде“ булката с вишка СНИМКИ

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Свидетели сме на трета сватба на участници от последния сезон на хитовото шоу за двойки „Един за друг“. Първи към тази важна стъпка пристъпиха победителите Виктория и Явор, а след тях другата Виктория и забавния Жоро. 
През изминалия уикенд още една любима двойка вдигна шумен купон и си казаха заветното „Да“. А самият сватбен ден е бил изпълнен с доста забавни моменти, включително това, че младоженецът е взел булката с помощта на вишка. 
Любимците от последния сезон на „Един за друг“ Габриела и Десислав са женени от 9 август, но самата церемония се е състояла преди броени дни. Вики и Жоро са били сред шаферите и в сторита споделиха всяка забавна случка от празненството. 

Оказа се, че Десислав е наел вишка, с която да се изкачи лесно до прозореца на любимата си, без да има спънки от нейните роднини и приятели, както и да си смести някой друг лев за „купуването“ на булката. 
Проверка по рама

„Днес е денят, в който си казахме “ДА!” и избрахме да узаконим любовта си! Пожелавам ни да сбъднем всичките си мечти, а аз знам, че моята най-голяма мечта е сбъдната и това си ТИ“, пише Габи и сподели снимки.
На подписването е била с къса бяла рокля, а на партито отпреди няколко дни е избрала дълга булчинска рокля, с която е обрала всички точки на гостите./show.24-chasa.eu

 
Блиц

Магазин за Акумулатори

Статията Още една сватба на участници от „Един за друг“! Младоженецът „краде“ булката с вишка СНИМКИ е публикувана за пръв път на ШОУ !.
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ