-1.1 C
София
сряда, март 29, 2023

От какво се обиждат различните зодии и какво никога не прощават?

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Характерът на всеки човек е индивидуален, но има някои черти, характерни за представителите на всяка зодия. В комуникацията е важно да знаете какви изказвания тези личности никога няма да ви простят.
Овен

Енергични и целеустремени, Овните не търпят, когато им дават непоискани съвети, месят се в делата им и нарушават плановете им. Ако се изпречите на пътя на Овена и му попречите да осъществи плана си, ще бъдете негов вечен враг.
Телец

Телците са големи ценители на комфорта и добре организирания живот. Телецът никога няма да прости на никого посегателство върху неговия духовен комфорт и добре установен живот.
Близнаци

Проверка по рама

Общителните Близнаци са свикнали да са душата на всяка сбирка. Те са дружелюбни, остроумни, забавни, но в същото време не търпят никаква критика и коментари по свой адрес, въпреки че в началото най-вероятно няма да реагират на тях по никакъв начин. Но задържайки злоба, те ще намерят начин да си отмъстят.
Рак

Въпреки цялата си добронамереност, Раците са невероятно мнителни, подозрителни и докачливи. Единственото нещо, което никога няма да простят на любим човек, е предателство.

Лъв
Нарцистичните и горди Лъвове се раждат с увереността, че всичко се върти около тях и горко на онези, които се опитват да не се съгласят с това или проявяват неуважение.

Дева

Магазин за Акумулатори

Точната и практична Дева не търпи неорганизираността, безотговорността и лъжата. Човекът, който поне веднъж я е подвел в живота или е излъгал за нещо, тя завинаги изтрива от списъка с приятелите си.
Везни

Везните са изключително мъдри, рационални, склонни са да претеглят и анализират всичко. Доста трудно е да ги обидиш. Но ако се опитате да унищожите техния свят, ставате заклет враг – и тогава нищо няма да спаси връзката ви.

Скорпион
Скорпионът е доста потаен знак, но в същото време честен и прям. Той не толерира лъжи и подигравки, винаги остро чувства неискреността. Никога не прощава предателството.

Стрелец

Стрелците са непоправими авантюристи, те не търпят, когато им се създават препятствия или се изпречват на пътя им. С хора, които не ги разбират и се опитват да превъзпитат, те бързо и лесно се разделят.

Козирог

Сериозното отношение към живота, любовта, приятелството, професията прави Козирога скучен, но ще трябва да се примирите с това, ако животът ви събере с Козирог. Никога няма да прости неуважително отношение към себе си.

Водолей

Най-свободолюбивият от всички знаци на зодиака, Водолеят никога няма да толерира посегателство върху свободата му и няма да прости нарушаването на личните му граници. Това важи за всичко – живот, любов, работа, връзки. Ето защо, ако не желаете да изпаднете в немилост на Водолея, съобразете се с неговата ярка личност и никога не пробвайте да го променяте.

Риби

Чувствителни и живеещи в свят на илюзии, Рибите по природа са много докачливи. Те са наранени от неуважението и липсата на внимание към тях. Те искат да бъдат необходими и обичат да спасяват някого, но ако отхвърлите помощта им, те са много обидени и го помнят дълго време.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ