13.8 C
София
вторник, май 21, 2024

Пам от „Ергенът“ показа гаджето си, той се оказа… СНИМКА

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Пухкавата Пам, която предизвика много внимание и коментари с участието си в „Ергенът“, продължава да жъне реакции и след напускането си на шоуто наскоро по собствено желание.

Червенокосата симпатична дебеланка, която се превърна бързо и в един от най-колоритните участници в романтичното шоу, се оказа доста скрита лимонка.

Пам проговори за трагедията, заради която напусна „Ергенът“

След като наскоро бе тиражирана информацията, че тя си търси гадже в „Тиндър“, ето, че тя май отдавна вече си има такова и като че ли се забавлява от слуховете, които подстрекава сама по свой адрес.

Наскоро Пам показа кой е мъжът до нея, с когото са заедно още преди тя да влезе в риалити формата. Очевидно ревността е последното, което присъства между тях, защото приятелят на Пам бил повече от сигурен, че тя няма как да се влюби в „Ергенът“, издават близки до червенокоската.

Проверка по рама

Голяма драма извади принудително Пам от „Ергенът“

Гаджето на Пам е с няколко години по-голям от нея, гласят информациите. А защо не ревнува, биха се запитали мнозина. Отговорът е прост – влизането на Пам в „Ергенът“ било с мисия – да покаже на всички, че пълните хора не са втора ръка качество. И като че ли успя да го постигне!/show.24-chasa.eu

Блиц

Магазин за Акумулатори

Статията Пам от „Ергенът“ показа гаджето си, той се оказа… СНИМКА е публикувана за пръв път на ШОУ !.

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ