10.3 C
София
неделя, април 14, 2024

Печално! Лена Бориславова нанесе нечувана вреда на ПП

ПРОЧЕТИ СЪЩО


„Моето убеждение от ден 1 на това правителство е, че то е за цял мандат – сега единствената загадка за мен е дали ще намерят нова обидна дума, за да

определят своята коалиция или ще се нарекат с някаква дума, която не е толкова самоунижощителна, както беше думата сглобка. А авторът на думата сглобка трябва да бъде качен на пиедестал, защото той нанесе нечувана вреда на ПП“, това заяви бившият пиар на „Продължаваме промяната Диана Дамянова пред bTV.

Думата „сглобка“ дойде от Лена Бориславова. През юни 2023 г. лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви, че Бориславова изпратила СМС на ГЕРБ с текст: Ще счупим сглобката.

„Борисов е добър преговарящ – той поиска максимални неща, за да може да отстъпи. Неща от типа: Свалете Асен Василев. Вероятно той ще отстъпи в тази насока. Сега важното е дали това споразумение гарантира да се започне промяната на кадрите в съдебната реформа – нещо, което те единодушно гласуваха в Конституцията“, каза още Дамянова.

По думите ѝ най-накрая се усеща, че ГЕРБ се връща във властта посредством документ, който ще удовлетворява и двете страни. „За нас остана тайна колко министри има на ГЕРБ в този кабинет, но знаем, едно, че ГЕРБ се завърна след 4 години, след няколко неуспешни опита. Това е вота на избирателя“, каза още тя. „Предстоят доста кризи и сътресения и в този смисъл няма нищо по-хубаво от устойчиво управление.

Проверка по рама

Смятам че, защитеното пространство, което се осигури е много здравословно. Големия риск е, че се върнаха назад – не успяха да изградят достатъчно доверие помежду си“, коментира и Александров за отношенията на сглобката. „Има примирие, дано да възникне устойчива конструкция, която ще бъде подкрепена с някакъв документ“, добави още той.

Материалът Печално! Лена Бориславова нанесе нечувана вреда на ПП е публикуван за пръв път на Narod.bg.Source link

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ