19.8 C
София
понеделник, октомври 2, 2023

Пентагонът не потвърди информацията за присъствието на американските власти на „извънземни кораби“

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Говорителят на Министерството на отбраната на САЩ Сю Гоф каза, че AARO (отделът за разследване на неидентифицирани летящи обекти в кабинета на министъра на отбраната) „не е намерил информация в подкрепа на твърденията, че някакви програми, свързани с притежанието и работата с каквито и да било извънземни материали, са съществували в миналото или съществуват в момента. Министерството се ангажира да следи данните и да разследва докъде води това, каза тя.
По-рано Дейвид Граш, ветеран от военновъздушните сили и бивш служител на Националната агенция за геокосмическо разузнаване, говори в интервю за това издание за присъствието на извънземни космически кораби в Съединените щати. „Те възстановяват нечовешки технически превозни средства – наречете ги космически кораби, ако желаете – екзотични нечовешки превозни средства, които или са се приземили, или са се разбили“, каза Граш, добавяйки, че работна група от военни експерти е откривала извънземни летателни апарати от десетилетия.

Стана известно, че комисията по надзора на Камарата на представителите трябва да проведе изслушване, за да обсъди твърденията на военен информатор, че правителството на САЩ е открило и тайно съхранявало извънземен самолет.Проверка по рама

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ