13.8 C
София
събота, септември 30, 2023

Скъсали Валерия от „Ергенът“ в НАТФИЗ, цял Плевен я мразел заради…

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Победителката в „Ергенът“ Валерия била скъсана на кандидат-студентския изпит в НАТФИЗ.
Тя претърпяла неуспех на изпита по пеене пред комисия, която включвала проф. Пламен Марков и проф. Ивайло Христов, разказа моделката, която преди да се пробва в академията, ходила две години на театрален кръжок в родния си Плевен.

Днес не съжалява, че не успяла да стане актриса, но пък твърди, че в Плевен към нея се отнасяли ужасно.
Моделката живяла 12 години в Гърция, където родителите й отишли да търсят по-добър живот, пише „Хотнюз“. След прибирането в родината тя не знаела добре български и се чувствала отритната в училище. Децата й се подигравали и заради специалния корсет, който носела, защото страдала от сколиоза, разказа тя в „Преди обед“.
„В Гърция всички бяха много внимателни към мен, но в Плевен милите ми съграждани се отнасяха ужасно“, спомни си брюнетката. Тя пробва да замаже и гафа с рождения си ден, когато изгони Евгени от снимката с празничната торта.

Проверка по рама

Обясни, че искала да има снимка и сама, която да качи в социалните мрежи. „Ако бяхме само двамата и той не се беше харесал на фотото, нямаше да имам снимка от празника. Той не се сещаше да се дръпне и затова ми наредих да се махне“, пробва да замаже конфуза манекенката./show.24-chasa.eu
Блиц

Статията Скъсали Валерия от „Ергенът“ в НАТФИЗ, цял Плевен я мразел заради… е публикувана за пръв път на ШОУ !.
Магазин за Акумулатори

Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ