8.5 C
София
понеделник, март 27, 2023

Перфектна коса: Прости лайфхакове за перфектен стил

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Със сигурност всеки представител на нежния пол се сблъсква с трудностите, които възникват по време на оформянето на косата. Особено ако сте измили косата си сутрин и нямате много време да се приготвите. Всяка коса, от пухкава до идеално права, се нуждае от подходящо изсушаване и специални продукти за грижа за блясък и мекота.
Прости трикове, които ще ви помогнат да получите перфектната прическа

Сега много момичета предпочитат гладка и права коса. Най-често те използват преси, за да изправят косата си. Много хора обаче забравят за термичната защита и специалните серуми, които могат да ги предпазят.
Някои изправят косата си със сешоар. За да направите това, имате нужда от специална четка за оформяне. За да създадете красиви къдрици, можете да използвате както специални маши, така и тъкани, които не само предпазват косата ви от излагане на горещина, но и осигуряват луксозни къдрици сутрин.

5 експертни трика да върнете перфектния вид на косата си у дома
Оказва се, че да се отървете от палавите кичури не е трудно. Трябва да вземете обикновена четка за грим (за предпочитане дебела) и да я поръсите с лак за коса. След това преминете през тези кичури, които са щръкнали от прическата.

Проверка по рама

Ако трябва да се отървете от късите залепнали косъмчета, тогава ви трябва четка от старата спирала. Трябва да се поръси с лак и внимателно да се мине през косата, сякаш я разресвате.
Ако нямате време да измиете косата си сутрин, но имате планирана важна бизнес среща, можете да използвате сух шампоан. С него можете да направите и добър стайлинг.

Ако искате здрава и гъста коса, яжте тези храни

Нежният пол често използва невидимост за създаване на прости и сложни прически. Те могат да намушкат кичури, които падат върху очите или бретон. Ако обаче косата е чиста, невидимките могат бързо да се изплъзнат от нея и цялата ви прическа да се разпадне за миг.
За да не се случи това, преди да използвате всякакъв трик, е необходимо да поръсите с лак за коса. Това ще ви позволи да фиксирате прическата без много затруднения и да не се притеснявате, че всичко ще се разпадне с всяко завъртане на главата.

Можете също така да защитите косата си от електростатичен заряд. За да направите това, преди да разресвате, достатъчно е да поставите обикновена влажна кърпа върху гребена и да преминете през отделни кичури. След като срешете косата си, можете да премахнете салфетката и да я изхвърлите.

Магазин за Акумулатори
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ