12.8 C
София
вторник, юни 6, 2023

Перфектният модел дънки според фигурата

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Намирането на най-добрите дънки, които наистина подхождат на вашата фигура, не е лесно за постигане през 2023 г. Независимо дали търсите дънки тип клин, ежедневни мам фит или искате да следвате тенденцията на този сезон от 70-те години с малко по-разкроен номер, да намерите перфектния чифт може да се окаже доста трудна задача.
Минус няколко години наведнъж: 3 модела дънки, които ще ви помогнат да изглеждате по-млади

Плюс това, с възхода на онлайн пазаруването, всички сме започнали да не желаем да прекарваме часове в обикаляне и пробване на дрехи. Толкова по-лесно е с няколко клика да поръчаме дънките, които сме си харесали и готово. Друг е въпросът обаче дали тези дънки ще стоят добре и на нас, а не само на манекена или снимката онлайн.
Кои са най-хубавите дамски дънки?

Това е доста относително. Различните дънки стоят добре на различни видове фигури. Но ако можем да се ограничим до един или два модела, смятаме, че дънките с прави крачоли са универсални за всяка фигура, а флеър дънките или чарлстон с широки крачоли стоят страхотно на всичким дори и на по-ниските, с помощта на някои страхотни ботуши или сандали на платформа.
Как да намерите най-добрите дънки за вашата фигура?

Проверка по рама

Най-добрите дънки за всеки са тези, които ви карат да се чувствате най-уверени. Имайки предвид това, някои тенденции обръщат повече внимание на определена форма на тялото.
Например, ако имате по-големи ханш и бедра, еластични дънки с прав дънков крачол е това, което би ви стояло най-добре. Те са за предпочитане от стандартните тесни дънки и лесно могат да допринисат за една страхотна и по-елегантна визия в ежедневието,  в офиса или за нощни разходки.

Изхвърлете и не съжалявайте: 5 остарели дънки, които издават лош вкус

За по-дребните фигури препоръчваме да опитате чарлстон в цепка отред или отстрани. Кройка ще покаже глезена ви точно на правилното място и няма да е нужно да скъсявате или подгъвате чисто новите дънки допълнително.
Ако имате късмета да сте с дълги крака, стилът с широки крачоли тип чарлстон е най-добрият избор за вас и най-добрият приятел на високите жени.

Магазин за АкумулаториФилми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ