28.8 C
София
неделя, юни 23, 2024

Politico: Тръмп може да не бъде обвинен преди края на април

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Според събеседника „паузата ще отложи всяко обвинение срещу бившия президент до края на април“. Браг обаче може да промени графика на голямото жури и да поиска да се събере отново по време на планираните почивки. От офиса на Браг не коментираха тази информация.

Тръмп първо отрече, а след това призна, че е възстановил на бившия си помощник Майкъл Коен 130 000 долара, платени на Даниелс през 2016 г. за мълчание за тяхната афера, което тя твърди и което Тръмп отрича. Бившият президент твърди, че е бил жертва на политически и расови пристрастия на прокуратурата.

Поддръжниците на Тръмп и някои републиканци обвиниха афроамериканеца Брег, че изпълнява заповеди на Джордж Сорос, яростен противник на бившия шеф на Белия дом, който стоеше зад кадифените революции в Източна Европа и държавите от постсъветското пространство след разпадането на СССР.

Тръмп също прогнозира собствения си арест и изглежда заплаши Браг с репресии. Тръмп, който възнамерява да се кандидатира за президент през 2024 г., също е изправен пред поредица от обвинения в други високопоставени случаи, включително такива, включващи неговите бизнес връзки, притежание на секретни записи и обвинения в изнасилване в Ню Йорк.

Проверка по рама
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ