17.8 C
София
понеделник, май 27, 2024

Посланик Антонов нарече обажданията на ЦРУ към руснаците част от координирана кампания срещу Руската федерация

ПРОЧЕТИ СЪЩО

Това не е първата нагла провокация на американските разузнавателни служби, се казва в съобщението. публикувани в канала на Telegram. Например, от миналата година на територията на посолството, когато използвате портала YouTube, редовно се появява така наречената целенасочена реклама под формата на видеоклипове за набиране на персонал от ФБР.

„Говорим за координирана кампания в рамките на хибридна война, разгърната срещу Русия“, подчерта Антонов. Той отбеляза, че Западът, „проваляйки своя санкционен блицкриг“ и осъзнавайки невъзможността да нанесе военно поражение на Русия, се опитва да всее объркване в руското общество.

Посланикът подчерта, че този номер няма да работи. Според него руснаците няма да допуснат опити за разцепление на тяхното единство.

В навечерието стана известно, че ЦРУ създаде специален канал в Telegram, в който публикува пропаганден видеоклип на руски език. Информацията, от която се интересуват разузнавателните служби на САЩ, е преди всичко „икономиката или висшето ръководство“ на Русия. Представители на американското разузнаване потвърдиха пред CNN, че по този начин искат да получат информация от руснаците, от която се нуждае Вашингтон.

Проверка по рама
Филми онлайн без реклами

ПРОЧЕТИ СЪЩО

ПОСЛЕДНИ НОВИНИ